Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibračné vajíčko JoyFlesh Safiman Remote Control modré

Vibračné vajíčko JoyFlesh Safiman Remote Control modré

Elegantné vibračné vajíčko JoyFlesh Safiman z hebkého silikónu modrej farby so zlatým zdobením. 12 decentných vibračných režimov na diaľkové ovládanie.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete vibračné vajíčka a hľadáte nejakého nádherného elegána, ktorý by dokonale uspokojil vaše túžby? Pokiaľ však zháňate nejakého extrémne silného fešáka, poobzerajte sa po inom v našej ponuke. Toto vibračné vajíčko JoyFlesh Safiman je ideálne pre citlivé ženy vyžadujúce decentné vibrácie, ktoré im nevyrazia dych. Nádherný atraktívny dizajn blankytnej modrej farby a zlatých prvkov vás však nadchne už na prvý pohľad. Vajíčko je vyrobené z ultra hebkého silikónu prvotriednej kvality, ktoré pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Vajíčko má príjemný tvar a dobre sa vkladá do vagíny. Je hladké, ľahké, perfektne padne a vyplní váš vnútorný priestor. Tenké manipulačné pútko vás nebude obťažovať a zaistí bezpečné vytiahnutie vajíčka. Ako sme už naznačili, vibrácie nie sú z najsilnejších, čo môže byť pre niektoré veľkou výhodou. Čo vás však prekvapí je extrémne tichý motor, ktorý vám ponúkne 12 vibračných a pulzačných režimov. Tie môžete ovládať buď tlačidlom na tele vajíčka, alebo pomocou diaľkového ovládača rovnakého designu. S ním získate možnosť pohodlnej zmeny rytmu priamo pri dráždení, alebo pikantnú adrenalínovú zábavu, ak zveríte ovládač do ruky partnera. Vajíčko je vodeodolné pre hrátky v sprche a energiu mu doplníte pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a výrobcom je určený ako jednorazový. Avšak šikovnejší kutilovia batériu ľahko vymenia.
Vyskúšajte jemné vibrácie vo vnútri, ktoré vám doprajú luxusné chvíľky vášne a rozkoše.

Jednoduché ovládanie vás nevyruší. Podržte tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy a spustí svoj pohotovostný režim. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnete vajíčko do pohotovostného stavu. Ovládač nie je nutné zapínať. Krátkym stlačením tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií. Krátkym stlačením tlačidla power vibrácie pozastavíte. Vajíčko potom musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.
Ovládač poháňa jedna 23A 12V batéria, ktorá sa dá vymeniť, aj keď výrobca uvádza jednorazové použitie. Stačí plastovú časť z ovládača odkryť, odskrutkovať dve skrutky a opatrne nadvihnúť základnú dosku. Po výmene batérie ju zase vráťte späť a zaskrutkujte. Treba podotknúť, že akékoľvek mechanické poškodenie základnej dosky nebude uznané v prípade reklamácie, preto buďte veľmi opatrní.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko JoyFlesh Safiman:

  • elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • ergonomicky tvarované telo a tenké manipulačné pútko
  • neuveriteľne tichý motor ponúkne naozaj nenápadný chod
  • 12 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • slabšie vibrácie pre citlivejšie ženy
  • vodeodolné prevedenie pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 16 cm, použiteľná dĺžka vajíčka 9,5 cm, priemer 3,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x 23A 12V batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
9,50 cm