Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibračné vajíčko JoyFlesh Sexy Player Remote Control čierne

Vibračné vajíčko JoyFlesh Sexy Player Remote Control čierne

Vibračné vajíčko JoyFlesh Sexy Player v čiernej farbe na diaľkové ovládanie. Extrémne tichý a výkonný motor s 10 vibračnými režimami a ultra hebký silikón.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, vyskúšajte novú dimenziu erotického zvádzanie a objavte vzrušujúce intímne hrátky s týmto fenomenálnym vibračným vajíčkom JoyFlesh Sexy Player v tajomnom čiernom dizajne s luxusným prvkom ružového zlata. Nielen, že vyzerá vskutku elegantne, ale jeho funkcie si zamilujete hneď po prvom použití. Vajíčko oválneho tvaru vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Má oválny tvar, ktorý s ľahkosťou vkĺzne do vašej lasturky a extra krátke ergonomicky zakrivené manipulačné pútko zakončené dráždivými hrotmi, do ktorého sa prenášajú vibrácie z vajíčka, aby presunulo váš klitoris do siedmeho neba. Silný a tichý motor vám ponúkne svojich 10 fantastických vibračných a pulzačných režimov, ktoré ovládate buď priamo na tele vajíčka, alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom až 15 metrov. Atraktívne adrenalínové sexy hrátky vás čakajú, ak zveríte ovládač do ruky partnera a vyrazíte napríklad na večernú prechádzku. Nečakaná vlna rozkoše vás prekvapí a navodí atmosféru pre ďalšie zmyselné okamihy. Vajíčko je odolné proti striekajúcej vode pre radovánky v sprche a dobíja sa pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna batéria typu CR 2032, ktorá je súčasťou balenia.
Prežite nekonečné potešenie vedúce k výbušným orgazmom vo vašom lone.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte tlačidlo power na vajíčku po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Privíta vás rozsvietením LED diódy a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnite vajíčko do pohotovostného stavu. Pre spustenie vibrácií podržte na ovládači vrchné tlačidlo power po dobu 2 sekúnd. Opakovaným pridržaním tohto tlačidla pozastavíte vibrácie. Pre zmenu vibračného režimu krátko stlačte spodné tlačidlo so symbolom vlnky. Vypnúť vajíčko musíte jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko JoyFlesh Sexy Player:

  • výnimočné a elegantné vajíčko na diaľkové ovládanie
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • krátke ergonomicky tvarované manipulačné pútko so stimulačnými hrotmi
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • ovládač s dosahom až 15 metrov pre pikantnú adrenalínovú zábavu
  • vodeodolné pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 9,5 cm, použiteľná dĺžka 7,8 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka ovládača 6,2 cm, šírka ovládača 3,5 cm, hĺbka ovládača 1,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
7,80 cm
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka