ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vaginálny trenažér Lovelife by OhMiBod Krush App Connected Bluetooth tyrkysový

Vaginálny trenažér Lovelife by OhMiBod Krush App Connected Bluetooth tyrkysový

Katalóg: ER56198
Vaginálny trenažér v designe vajíčka z hodvábneho silikónu s tlakovým senzorom trénujúcim svaly panvového dna. Prepojenie s aplikáciou pre zábavné cvičenie.
Doprava zadarmo
111.90 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Dámy, iste viete, aké sú svaly panvového dna dôležité. Precvičte ich štýlovo a s pridanou hodnotou. Zaobstarajte si tento fantastický vaginálny trenažér Lovelife by OhMiBod Krush a spojte príjemné s užitočným. Pokiaľ túto problematiku nepoznáte, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesti chrbta a hlavy, inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Problémy nastávajú predovšetkým po pôrode, ale aj s pribúdajúcim vekom. Posilňovať ich môžete preventívne aj pri ťažkostiach rôznymi spôsobmi. Napríklad s touto elegantnou pomôckou. Ako bonus vylepšíte svoje aj partnerove orgazmy a vďaka intímnemu charakteru môžete cvičiť zábavne a hravo bez toho, aby ste vyvinuli väčšiu námahu.
Pomôcka v tvare vajíčka skvostnej tyrkysovo modrej farby je vyrobená z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou a rýchlo si na tento luxus zvyknete. Naviac je zdravotne nezávadný a teda vhodný aj pre citlivú pokožku. Typický tvar presýpacích hodín sa perfektne prispôsobí vo vašom vnútri a bude maximálne pohodlný pri nosení. Mäkké a flexibilné manipulačné pútko sa ľahko schová v nohavičkách, aby na vás nepadlo žiadne podozrenie. Pre ešte príjemnejšie nosenie nájdete v balení aj silikónový nadstavec, ktorý priľne na vagínu a zafixuje pútko smerom ku klitorisu, do ktorého prenesie decentné vibrácie. Nič teda nebráni, aby ste trénovali naozaj všade a pri akejkoľvek aktivite.
Tomu napovedá skutočne tichý a predsa veľmi výkonný motor a moderné technológie, ktoré vás ohromia. Je vybavený výnimočným tlakovým senzorom, ktorý na podporu tréningu spúšťa vibráciu po stlačení väčšej guľôčky. Zatnite svaly a užite si rozkoš vo vašom lone. Povoľte a dajte si pauzu. Pre väčší efekt vyskúšajte v tomto móde Kegelove cviky. Ďalej vám poskytne jednu konštantnú intenzívnu vibráciu, ktorá podvedome pracuje so svalmi a prinesie vám zmyselné momenty vášne. To však stále nie je všetko. Aktivita vonku si mnohokrát vyžaduje diaľkové ovládanie. To zaistí pripojenie k mobilnej aplikácii cez Bluetooth, ktorá je zadarmo a dopraje vám ďalšie rytmy, vytváranie vlastných kriviek, ovládanie dotykom displeja či hudbou. Využite túto možnosť a zájdite na romantickú večeru alebo prechádzku. Zaručene budú zaujímavejšie než kedykoľvek predtým. Takisto sa dá pripojiť na telefón partnera a nechať sa ovládať odkiaľkoľvek na svete.
Vajíčko je vodotesné podľa IP67, takže si jeho služby môžete vychutnať v sprche či vo vani. Pokiaľ mu dôjde šťava, dobijete ho pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Urobte niečo pre svoje zdravie, okoreňte pobyt vonku mimo domova a skvalitnite vaše intímne zážitky.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť a zvládne to každý. Krátkym stlačením tlačidla na vajíčku ho zapnete. Privíta vás rozblikaním LED diódy a uvedie sa do režimu tlakového senzora. Ďalším krátkym stlačením tlačidla ho prepnete do konštantnej vibrácie. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy.
Na použitie s mobilným telefónom si stiahnite aplikáciu OhMeBod Remote. Zapnite vajíčko krátkym stlačením a otvorte aplikáciu. Po spárovaní sa oddajte jej rozmanitosti.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vaginálny trenažér Lovelife by OhMiBod Krush:

  • erotická pomôcka v elegantnom dizajne dopraje intimitu a posilní zdravie
  • vyrobený z kvalitného zamatovo jemného silikónu bezpečného pre telo
  • flexibilný tvar presýpacích hodín sa perfektne prispôsobí vnútru
  • mäkké manipulačné pútko s nadstavcom sa skryje v nohavičkách pri adrenalínových radovánkach
  • extrémne tichý a výkonný motor so silnou vibráciou
  • výnimočná funkcia tlakového senzora podporí tréning svalov panvového dna
  • prepojiteľnosť s mobilnou aplikáciou rozšíri jeho možnosti
  • IP67 vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka nadstavca 6,9 cm, šírka nadstavca 2,7 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (0)
Parametre
Parametre:
Skúsenosť:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion 
Nabíjanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
21,00 cm
Použiteľná dĺžka:
8,00 cm
Priemer:
3,40 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 21 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka nadstavca 6,9 cm, šírka nadstavca 2,7 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: