Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibračné vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink

Vibračné vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink

Vibračné vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink z hodvábneho silikónu bez ftalátov na diaľkové ovládanie. Má 7 vibračných a pulzačných režimov a 4 intenzity
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, rady experimentujete a holdujete sexy adrenalínovej zábave? Už ste vyskúšali vajíčko na diaľkové ovládanie niekde inde ako doma v posteli? Nebojte sa zažiť niečo jedinečného a vzrušujúceho s týmto vibračným vajíčkom MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG v pastelovo ružovej farbe. Nadchne vás na prvý dotyk. Je vyrobené z úžasne jemného a hebkého silikónu bez ftalátov, ktorý nie je pre telo škodlivý. Jeho príjemná ergonómia a tvar do špičky napomáha zasunutiu a dostatočne dlhé manipulačné pútko zase udržuje komfort pri vybratí. Disponuje 7 tichými vibračnými a pulzačnými režimami, ktoré sa dajú ovládať pomocou tlačidla na tele vajíčka, alebo aj pomocou diaľkového ovládača. Ten má dosah 10 metrov a ponúka vám navyše možnosť nastaviť zo 4 intenzít vibrácií. Dajte ovládač do ruky partnerovi a vyrazte von. Erotická zábava na seba nenechá dlho čakať. Vajíčko je odolné proti striekajúcej vode pre jednoduchú údržbu a je nabíjateľné pomocou priloženého USB kábla. Ovládač je poháňaný jednou batériou typu CR 2032 3V, ktorá je súčasťou balenia. Ďalej je pre Vás pripravené sametové vrecúško pre uskladnenie. Užite si zmyselné vibrácie v pokoji domova alebo napríklad na prechádzke. Či sama alebo v rukách partnera, ten pocit budete zbožňovať!

Jednoduché ovládanie si rýchlo podmaníte. Podržte tlačidlo power na tele vajíčka počas 2 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor a vajíčko sa uvedie do pohotovostného stavu. Jedným stlačením tlačidla zmeníte režim vibrácií a pulzácií. Na diaľkovom ovládači spustíte a vypnete vibrácie vrchným tlačidlom power, stredným tlačidlom s vlnkou ovládate režim vibrácií a pulzovania a spodným tlačidlom s bleskom ovládate intenzitu.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko MAI No. 86 REMOTE CONTROL EGG pink:

  • zamatovo hebké sexy ružové vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie
  • kvalitný jemný silikónový materiál
  • vodeodolné proti striekajúcej vode
  • silný a diskrétny motor ponúka 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 4 intenzity vibrácií
  • dosah ovládača až 10 metrov
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie vajíčko pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,5 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, dĺžka manipulačného pútka 11 cm, priemer 3,5 cm, výška ovládača 6,5 cm, šírka ovládača 4 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka