Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibračné vajíčko Svakom ELLA red

Vibračné vajíčko Svakom ELLA red

Jedinečné vibračné vajíčko Svakom ELLA červenej farby s tromi možnosťami ovládania jeho 11 druhov vibrácií a pulzácií. Vodotesné prevedenie na USB nabíjanie.
Darček
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Komfortného a luxusného tovaru nie je nikdy dosť. Nechajte sa teda láskať tým najlepším z najlepších. Vibračné vajíčko Svakom ELLA vo vášnivej červenej farbe so zlatým lemovaním už na pohľad pôsobí veľmi unikátnym dojmom. A jeho využitie ide ešte ďalej. Je vyrobené z ultra jemného príjemného silikónu, textúra v podobe vlniek na jeho tele báječne stimuluje a ergonomický tvar je prispôsobený vaginálnemu aj análnemu použitiu. Jeho extra tichý motor, ktorý dosahuje menej ako 50 dB ponúka výkonných 11 stupňov vibrácií a pulzovania. A ani to nie je všetko. Samotné vajíčko disponuje dvomi ovládacími tlačidlami a to priamo na vajíčku a na konci manipulačného pútka, ktoré slúži k pohodlnému vytiahnutiu. Nie, stále nekončíme. Stiahnite si do svojho chytrého telefónu aplikáciu a ešte ľahšie môžete tohto šikulu ovládať pomocou displeja. Funkcia appky navyše prináša ovládanie intenzity týchto vibrácií jedným ťahom. Kedykoľvek a akokoľvek sa dotknete svojho displeja, vajíčko vám odpovie. Vajíčko je možné cez Bluetooth ovládať na vzdialenosť približne 10 metrov. Do prevádzky ho bude uvádzať lítiová batéria, ktorú za dve hodinky nabijete pomocou USB kábla, ktorý nájdete v balení, a bude vás láskať celú hodinu. Ten zastrčte do zadného naznačeného bodu. Stále to nie je všetko. Je vodotesný, tak ho skúste vo vani či v bazéne. Vyvrcholíme faktom, že je zabalené v krásnej darčekovej krabičke, ktorá ukrýva aj sametové vrecúško pre uskladnenie. Už sme vás presvedčili? Túto úžasnú hračku jednoducho musíte mať.


Jednoduché ovládanie pomocou jediného tlačidla zvládne každá. Nech zvolíte tlačidlo na tele alebo v pútku, troj sekundovým stlačením ho uvediete do pohotovostného režimu. Spoznáte to tak, že sa rozsvieti LED dióda a vajíčko vás privíta krátkou vibráciou. Rovnako dlhým stlačením ho vypnete. V zapnutom režime potom medzi jednotlivými stupňami prepínate podľa ľubovôle krátkym stlačením. Ľahšie to už nejde.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko Svakom ELLA red:

  • vajíčko dizajnom aj funkciami zodpovedá najmodernejším trendom
  • vlnkovanie pre zmyselnú stimuláciu
  • kvalitný silikónový materiál - hypoalergénny
  • silný a tichý motor s 11 rôznymi vibračnými a pulzačným režimmi
  • tri možnosti ovládania, dve na vajíčku a jedna pomocou aplikácie telefónu
  • je nabíjateľné pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,3 cm, použiteľná dĺžka 8,5 cm, priemer 3,1 cm
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka