Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibračné vajíčko WEARWATCH Control Remote Watchme Technology blue/roso

Vibračné vajíčko WEARWATCH Control Remote Watchme Technology blue/roso

Silikónové vibračné vajíčko WEARWATCH Control Remote Watchme Technology s diaľkovým ovládaním v podobe hodiniek. Má 7 vibračných režimov a 4 intenzity sily.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Mysleli ste si, že vás v partnerskom súžití už nič neprekvapí? Omyl, tie pravé hry ešte len prichádzajú. Veľa úžasnej vzrušujúcej zábavy môžete zažiť, sama alebo s partnerom, s týmto malým výkonným vibračným vajíčkom WEARWATCH Control Remote Watchme Technology. Jeho funkcie vás dostanú do kolien a privedú k vytúženému vrcholu. Možno aj opakovane. Ak ste žena, ktorá miluje skutočne silné a intenzívne vibrácie, potom je ako stvorené pre vás. Toto fantastické vajíčko modrej farby s hravým oranžovým prvkom je vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý pohladí nielen vaše partie s úplnou nežnosťou. Jeho špička uľahčí vloženie vajíčka do vašej mušličky a flexibilné mäkké manipulačné pútko zakončené srdiečkom zaistí pohodlné vybratie. Na povrchu nájdete decentné drážky, aby vám poskytol mimoriadnu rozkoš. Má extrémne výkonný motor, ktorý poháňa 7 vibračných a pulzačných režimov. Spoločne s patentovanou technológiou Watchme vám ponúkne štýlové diaľkové ovládanie v podobe silikónových hodiniek na ruku v zmyselnej ružovej farbe, ktoré rozšíria jeho možnosti ešte o 4 intenzity sily vibrácií. Získate tak úplne pohodlné ovládanie, ktoré vaše hry nevyruší. Navyše vás iste poteší elegantné a nenápadné prevedenie. Nebojte sa vyskúšať ho v sprche či vo vani, pretože je vajíčko IPX7 vodotesné a ovládač je IPX6 vodeodolný. V krásnom balení nájdete magnetický USB kábel pre nabitie hodiniek a ďalší USB kábel pre nabíjanie vajíčka.
Posuňte hranicu vašich párových aktivít ešte o kúsok ďalej, nechajte sa ovládať a prežívajte slastné momenty smerujúce k dokonalej extáze.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí. Podržte tlačidlo power na vajíčku po dobu 2 sekúnd. Privíta Vás rozsvietením LED diódy a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte vajíčko do pohotovostného režimu. Následným stlačením prostredného tlačidla na hodinkách so symbolom kolieska po dobu 3 sekúnd spustíte vibrácie. Krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé režimy. Krátkymi stlačeniami tlačidiel so šípkami upravujete intenzitu sily vibrácií. Pri podržaní tlačidla s kolieskom po dobu 2 sekúnd vibrácie pozastavíte. Vypnúť vajíčko opäť musíte tlačidlom na jeho tele.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko WEARWATCH Control Remote Watchme Technology blue/roso

  • hravé vibračné vajíčko na štýlové diaľkové ovládanie
  • zamatovo hebký silikón prvotriednej kvality
  • tichý motor ponúka 7 extrémne silných vibračných a pulzačných režimov
  • 4 intenzity sily vibrácií vďaka hodinkám na ruku
  • perfektne vyplní váš vnútorný priestor a ponúkne stimulačné drážky na povrchu
  • mäkké flexibilné manipulačné pútko pre bezpečné vytiahnutie
  • vodotesné vajíčko podľa IPX7 a vodeodolné hodinky podľa IPX6
  • jednoduché ovládanie
  • obe zariadenia sú dobíjacie pomocou dvoch priložených USB káblov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, oranžová, ružová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20 cm, dĺžka vajíčka 7,5 cm, priemer vajíčka 3,5 cm, celková dĺžka hodiniek 25,5 cm, šírka hodiniek 3,5 cm, dĺžka ciferníka 6 cm, šírka pútka 1,7 cm, veľkosť univerzálna
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
20,00 cm
Použiteľná dĺžka:
7,50 cm
Priemer:
3,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 20 cm, dĺžka vajíčka 7,5 cm, priemer vajíčka 3,5 cm, celková dĺžka hodiniek 25,5 cm, šírka hodiniek 3,5 cm, dĺžka ciferníka 6 cm, šírka pútka 1,7 cm, veľkosť univerzálna