ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibračné vajíčko Dream Toys CHARISMATIC CELIA

Vibračné vajíčko Dream Toys CHARISMATIC CELIA

Fantastické vibračné vajíčko Dream Toys CHARISMATIC CELIA s diaľkovým ovládačom pre vzrušujúce hry. Je z hodvábneho silikónu a disponuje 10 vibračnými režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete doplniť svoju zbierku erotických hračiek o unikátny kúsok? Toto vibračné vajíčko Dream Toys CHARISMATIC CELIA vás poteší na prvý pohľad aj svojimi fenomenálnymi rytmami. Táto kolekcia bola vytvorená s dôrazom na elegantný dizajn. Jedinečný vzhľad v koralovej farbe so zlatými prvkami budú ozdobou vašej tajomnej intímnej stránky. Vajíčko je vyrobené z ultra jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý vaše partie báječne pohladí. Jeho výrazne úzky tvar ponúkne tenké, dlhé a hladké telo, ktoré sa perfektne vkladá a je preto vhodné aj pre začiatočníkov. Disponuje flexibilným a mäkkým manipulačným pútkom, ktoré sa nenápadne ukryje v nohavičkách a zaistí pohodlné a bezpečné vytiahnutie. Vyplnený vnútorný priestor sa rozochveje vášnivými 10 vibračnými a pulzačnými režimami, ktoré vás pohltia. Môžete ho ovládať priamo na tele vajíčka, ale aj diaľkovým ovládačom z odolného ABS plastu s príjemnou PU povrchovou úpravou, ktorý má dosah až 10 metrov pre adrenalínové párové hrátky mimo domova, pokiaľ ovládač zveríte partnerovi a užijete si nečakané spustenie vašej rozkoše. Vajíčko môžete vyskúšať aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesné podľa certifikátu IPX7. Ovládač však vodeodolný nie je. Dva priložené USB káble napovedajú, že sú obe zariadenia dobíjacie. Nabíjací pin na vajíčku je ukrytý pod skrutkovacím viečkom.
Rozmaznávajte sa a doprajte si dokonalú vnútornú stimuláciu úplne skvostnou pomôckou.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržte spodné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vajíčko vás privíta rozsvietením LED diódy a spustí svoju prvú vibráciu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom šípky meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnite vajíčko. Ovládač zapnete podržaním tlačidla power na ovládači po dobu 3 sekúnd. LED dióda sa rozsvieti a ovládač je pripravený. Krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom vlnky meníte rytmy vibrácií a pulzácií. Podržaním tohto tlačidla po dobu 3 sekúnd vibrácie pozastavíte. Vajíčko potom musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom. Podržte na oboch zariadeniach tlačidlá power pre ich vypnutie opäť na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko Dream Toys CHARISMATIC CELIA:

  • vibračné vajíčko jedinečného dizajnu, vhodné aj pre začiatočníkov
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast s hodvábnym PU povrchom
  • tenké oválne telo pre jednoduché vloženie
  • tichý a výkonný motor ponúkne 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkový ovládač s dosahom až 10 metrov zaistí adrenalínovú pikantnú zábavu
  • flexibilné manipulačné pútko sa diskrétne skryje v nohavičkách
  • vajíčko je vodotesné podľa IPX7 pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • obe zariadenia sú dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: oranžová, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast s PU povrchovou úpravou
Rozmery: celková dĺžka vajíčka 16 cm, použiteľná dĺžka 10,5 cm, priemer 3 cm, dĺžka ovládača 8,3 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
16,00 cm
Použiteľná dĺžka:
10,50 cm
Priemer:
3,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vajíčka 16 cm, použiteľná dĺžka 10,5 cm, priemer 3 cm, dĺžka ovládača 8,3 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,1 cm 
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka