ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibračné vajíčko Feelztoys JIVY fialové

Vibračné vajíčko Feelztoys JIVY fialové

Katalóg: ER74705
Báječné vibračné vajíčko Feelztoys JIVY z hodvábneho silikónu na diaľkové ovládanie. 7 vibračných funkcií so zvodným rozťahovaním posilňujúcim svaly panvového d
Všetky recenzie (3)
40.00 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Doprajte si luxusné intímne okamihy s parádnym bonusom a urobte zároveň niečo pre svoje zdravie. S vibračným vajíčkom Feelztoys JIVY si užijete veľa zábavy a zároveň posilníte svaly panvového dna, čo je pre ženské telo veľmi dôležité.
Ak neviete, ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Posilnite ich štýlovo a buďte nielen spokojná, ale tiež fit. Využite k tomu silu vibrácií a iných funkcií, ktoré vám táto fantastická pomôcka ponúka.
Sympatické vajíčko fialovej farby je vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktoré je nezávadné pre ľudskú pokožku a z odolného ABS plastu. Dve malé guľôčky v tvare presýpacích hodín majú na svojom povrchu výrazné stimulačné rebrovanie. Majú mäkkú špičku pre ľahšie a pohodlnejšie vloženie a tenké manipulačné pútko, ktoré uľahčí vytiahnutie. Naviac vám rozhodne nebude prekážať v nohavičkách, takže presuňte cvičenie kdekoľvek aj mimo domov a oddávajte sa pikantným adrenalínovým hrám trebars na večernej prechádzke v parku alebo v romantickej reštaurácii. Tomu nahráva aj elegantný diaľkový ovládač s dosahom až 15 metrov, ktorý môže byť ukrytý v rukách vášho milenca. Ten potom bude nečakane spúšťať vlny vášne, čo vytvorí mimoriadne napätú atmosféru.
O tieto vzrušujúce pocity sa postará výkonný motor, ktorý vám dopraje 7 vibračných a pulzačných režimov za sprievodu prírazov, ktoré vajíčka odďaľuje od seba a zase zbližuje k sebe. Tým sa vo vagíne vrtí a núti svaly pracovať oveľa intenzívnejšie, než klasické vajíčka alebo činky. Posilnené svaly majú tiež pozitívny vplyv na váš orgazmus aj vyvrcholenie partnera. Sexuálne prežitky tak budú oveľa lepšie a vaša polovička to iste ocení.
Vyskúšajte tiež mokré radovánky v sprche či vo vani, čo vám dovolí jeho IPX7 vodotesnosť, pretože v spojení s teplou vodou prináša novú dimenziu rozkoše. Nabijete ho pomocou priloženého USB kábla, ktorý nájdete v silikónovej kabelke, kam po dokonalej extáze vajíčko uschováte v úplnom bezpečí. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna batéria typu CR 2032, ktorá je súčasťou balenia.
Cvičenie nie je len o fitku. Posilnite svoju ženskosť a vaše zdravie aj sexuálny život vám ešte mnohokrát poďakujú.

Jednoduché ovládanie vás nezaskočí a ľahko si ho podmaníte. Podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd vajíčko zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Privíta vás rozsvietením LED diódy. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné režimy. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnite vajíčko do pohotovostného stavu. Podržte tlačidlo power na ovládači po dobu 2 sekúnd a vajíčko sa zapne. Krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla meníte jeho rytmy o režim dopredu, krátkym stlačením vrchného tlačidla sa o úroveň vraciate. Pri opätovnom podržaní tlačidla power po dobu 2 sekúnd pozastavíte jeho vibrácie. Vypnúť vajíčko potom musíte jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibračné vajíčko Feelztoys JIVY:

  • erotická pomôcka v elegantnom dizajne dopraje intimitu a posilní zdravie
  • vyrobené z kvalitného zamatovo jemného silikónu a odolného ABS plastu
  • výrazné stimulačné rebrovanie na povrchu
  • mäkké manipulačné pútko sa skryje v nohavičkách pri adrenalínových hrátkach
  • výkonný motor so 7 vibračnými a pulzačným režimami
  • prirážanie rozťahuje vajíčko a aktivuje svaly panvového dna
  • diaľkový ovládač s dosahom až 15 metrov ponúkne maximálne pohodlie
  • IPX7 vodotesné pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • silikónová kabelka so zipsom ho v bezpečí uschová
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, biela, zelená
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka vajíčka 18,8 cm, použiteľná dĺžka 7,8 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka ovládača 7,4 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2 cm, rozmery kabelky 11, 5 cm x 6 cm x 7,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (3)

Recenzie tovaru Vibračné vajíčko Feelztoys JIVY fialové (3)

ověřený zákazník
19.01.2023
besolnil očekávané, nepříjemný matrriál
Odpoveď e-shopu: Dobrý den,
mrzí nás, že vám vajíčko nesedlo. Materiál je pro nás překvapením, protože vajíčko je z hebkého lékařského silikonu, takže opravdu momentálně to nejlepší, co se na erotické hračky používá. Ale bohužel je to tak, že všechno nesedne všem a každý z nás má jiná očekávání. Možná jen potřebujete jiný typ stimulace a pomůcek. Každý si musí přijít sám na to, co je pro něj to pravé a co mu vyhovuje.
Každopádně děkujeme za recenzi a přejme krásný den.
Tým Flagranti
nesplnil očekávání
ověřený zákazník
20.11.2022
je supr a vhodny
anonym
05.08.2022
Výsledky použití asi jsou dost individuální, ale pro mě to nebylo to právé :)

Budu zkoušet trochu jiné druhy produktů.
Zajímavé pohyby, skvělý design, příjemný silikon.
Priemerné hodnotenie
3 zákazníci hodnotili produkt
70%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
18,80 cm
Použiteľná dĺžka:
7,80 cm
Priemer:
3,40 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vajíčka 18,8 cm, použiteľná dĺžka 7,8 cm, priemer 3,4 cm, dĺžka ovládača 7,4 cm, šírka ovládača 3,9 cm, hĺbka ovládača 2 cm, rozmery kabelky 11,5 cm x 6 cm x 7,5 cm 
Zaradenie do kategórií
Vibračné vajíčka
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: