ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor anální Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster

Vibrátor anální Pipedream AFEC Gyrating Ass Thruster

Vibrátor análny Pipedream Afec gyrating Ass Thruster z hebkého silikónu so 7 vibračnými režimami. Funkcia rotácie, prirážanie a nahrievanie pre dokonalé potešen
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Lákajú vás análne hry a chcete svoju túžbu pozdvihnúť na vyšší level? Análny vibrátor Pipedream Afec gyrating Ass Thruster splní všetky vaše sny. Tento sympatický expert na análnu slasť v tajomnej čiernej farbe je vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu a odolného ABS plastu s príjemnou PU povrchovou úpravou. Zamilujete si ho vďaka kvalitnému spracovaniu i širokému spektru funkcií, ktoré vás odprevadia do orgazmického raja. Extrémne výkonný piestový motor poháňa hriadeľ hore a dole, čím napodobňuje kopulačné pohyby. Naviac sa špička otáča okolo svojej osi a spoločne teda prináša úžasné vrtivé rotačné uspokojenie. Špička v tvare guličky ukrýva silný vibračný motor so 7 intenzívnymi vibračnými a pulzačnými režimami, ktoré brnivým spôsobom potrápia vaše vnútro pre dokonalé zážitky. Ku všetkému sa vrchná časť vibrátora dokáže nahriať za pár minút až na vzrušujúcich 40 ° C pre výnimočné teplotné hry. Vďaka drážkovanej štruktúre vás bude dráždiť každým pohybom. Akonáhle si jeho služby obľúbite, budete ho chcieť mať neustále pri sebe. To bude umožnené vďaka plastovému krytu, ktorý ho hygienicky ochráni pri cestovaní. Energiu mu pohodlne doplníte pomocou priloženého magnetického USB kábla, ktorý nájdete v balení spoločne so vzorkou lubrikačného gélu, čističa erotických pomôcok, gumové rukavice pre prípravu otvoru a špeciálneho krému, ktorý uvoľní svaly a poskytne vám hlbokú a bezbolestnú penetráciu.
Vychutnajte si neuveriteľnú dynamiku a prežite mimoriadne momenty plnej vášne.

Jednoduché ovládanie nevyruší vaše myšlienky na krásne pocity. Podržte vrchné tlačidlo so symbolom šípok po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie pohybov, rotácií a vibrácií. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé režimy vibrácií. Podržte spodné tlačidlo so symbolom plameňa po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie nahrievania. Obe funkcie je možné ovládať nezávisle na sebe.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho utrite vlhkou handričkou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor análny Pipedream Afec gyrating Ass Thruster:

  • elegantný a báječný vibrátor pre dokonalé análne potešenie
  • ultra hebké a zamatovo jemné silikónové telo a rukoväť z odolného ABS plastu
  • výkonný piestový motor s pohyblivým a rotačným hriadeľom
  • špička v tvare guličky má 12 vibračných a pulzačných režimov
  • funkcia nahrievania pre príjemné teplotné hry
  • plastový kryt pre bezpečné a hygienické cestovanie
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • vzorka gélu a čistič v balení so špeciálnym krémom na uvoľnenie svalov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast, polykarbonát
Rozmery: celková dĺžka 20,8 cm, použiteľná dĺžka 12,3 cm, priemer 3,7 cm, priemer rukoväte 4,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre