Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor análny Dream Toys ROMANCE ROMY červený

Vibrátor análny Dream Toys ROMANCE ROMY červený

Fantastický análny vibrátor Dream Toys ROMANCE ROMY z hodvábneho silikónu s dvoma silnými motormi a 10 vibračnými a pulzačnými režimami na diaľkové ovládanie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pozvite do spálne tento luxusný análny vibrátor Dream Toys ROMANCE ROMY v romantickej červenej farbe a prežite výnimočné pocity rozkoše. Odhoďte zábrany, uvoľnite sa a vychutnajte si úplne novú dimenziu uspokojenia vedúceho k silným a neopakovateľným intímnym zážitkom. Malý vibrátor je určený skôr pokročilým užívateľom vzhľadom k jeho pevnému hladkému telu s úzkou špičkou uľahčujúcou penetráciu a výraznejším rozšírením, ktoré perfektne vyplní váš vnútorný priestor. Na konci nájdete väčšiu guľôčku ako bezpečnostnú základňu s ovládacím tlačidlom, alebo ho otočíte a získate ďalšiu možnosť intenzívneho dráždenia vášho análku. Smerom k základni sa vibrátor opäť zužuje pre maximálne pohodlie pri hrách a nachádza sa tu decentné stimulačné drážkovanie v kosoštvorcovom dizajne. Celý vibrátor je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je hodvábny na dotyk a báječne pohladí vaše partie.
V jeho vnútri sa ukrývajú dva extrémne výkonné motory. Jeden je schovaný priamo v jeho špičke a druhý roztancuje guľatú základňu pre prípad, že vaša fantázia nepozná hranice. 10 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov dopraje starostlivosť vašim prežitkom a zmyselná aktivita vás dokáže priviesť k výnimočným orgazmom. V krabičke je tiež pribalený diaľkový ovládač z odolného ABS plastu so zlatým zdobením, ktorý sa chváli 10 metrovým dosahom a tým ponúkne prívetivejšie ovládanie vašej túžby.
Jeho služby vyskúšajte tiež v sprche či vo vani, pretože je plne vodotesný podľa IPX7 a s teplou vodou ešte znásobí vaše potešenie. Pokiaľ mu dôjde chuť na ďalšiu akciu, pomocou priloženého USB kábla ho privediete k rozumu. Ovládač vodeodolný nie je, avšak tiež pre neho nemusíte zháňať batérie. Dobijete ho rovnakým USB káblom.
Milujete análnu slasť a chcete si ju dopriať v maximálnej možnej miere? S ROMY nie je nič nemožné.

Jednoduché ovládanie vás ničím neprekvapí. Podržaním tlačidla na základni po dobu 3 sekúnd sa rozsvieti LED dióda a spustí sa pohotovostný režim. Krátkymi stlačeniami zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd ho vypnete.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte vibrátor do pohotovostného režimu a zapnite diaľkový ovládač podržaním vrchného tlačidla power na 3 sekundy. Privíta vás rozsvietenie LED diód a všetko je pripravené na prevádzku. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte vibračné a pulzačné rytmy. Pre pozastavenie vibrácií podržte spodné tlačidlo na 3 sekundy. Ovládač vypnite opäť podržaním tlačidla power po dobu 3 sekúnd, vibrátor musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor análny Dream Toys ROMANCE ROMY:

  • elegantná erotická pomôcka pre nezameniteľné chvíle análnej rozkoše
  • vyrobené zo zamatového silikónu prvotriednej kvality bezpečného pre telo
  • pevné hladké telo s rozšírením a úzkou špičkou uľahčujúcou penetráciu
  • decentná stimulačná štruktúra na povrchu u okrúhlej bezpečnostnej základne
  • guľôčku na konci možno tiež použiť k intenzívnemu dráždeniu
  • dva veľmi výkonné motory ponúknu 10 vibračných a pulzačných rytmov
  • diaľkový ovládač z odolného ABS plastu s dosahom až 10 metrov
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 13,7 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka ovládača 8,3 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
13,70 cm
Použiteľná dĺžka:
10,00 cm
Priemer:
3,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 13,7 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka ovládača 8,3 cm, šírka ovládača 3,8 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm