Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit rotační fialový

Vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit rotační fialový

Vodotesný silikónový vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit vo fialovej farbe, so stimulátorom klitorisu a 10 programami vibrácií + 7 stupňami rotácií.
Farba:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Som fialový krásavec menom APHOJOY LUCKY rabbit rotačný a prichádzam preto, aby som dostal každú ženu do neba plného orgazmov. Moje hladké, hebké telo je vyrobené z prvotriedneho, pre telo bezpečného hypoalergénneho lekárskeho silikónu.
V hornej časti mám po bokoch nenápadné ryhovanie. Mám v sebe zabudované 3 silné motory, zaisťujúce rotačné a špirálovité pohyby môjho vŕšku, ktorý bude perfektne dráždiť tvoju jaskynku a zároveň moja ďalšia časť - stimulátor sa postará o tvoj klitoris. Vibrácií ti ponúknem hneď 10 programov a 7 stupňov rotácií. Ovládať ma budeš tromi tlačidlami v spodnej časti. Stredným tlačidlom ma spustíš aj vypneš a to jeho pridržaním na cca 3 sekundy. Krátkym stlačením horného tlačidla ovládaš vibrácie špičky, stredným tlačidlom vibrácie stimulátora a spodným tlačidlom rotácie. Záleží len na tebe, či si budeš priať využiť všetky tri funkcie naraz alebo každú zvlášť. Pre ich vypnutie opäť pridrž pár sekúnd power tlačidlo.To, že som zapnutý poznáš podľa modrého podsvietenia v oblasti ovládania.
Po plnom nabití priloženým magnetickým USB káblom si spoločne budeme užívať približne 90 minút a to napríklad aj v sprche alebo vírivke, pretože som vodotesný (IPX7). Zbožňujem lubrikačné gély na vodnej báze a po spoločných chvíľach mi dopraj očistu špeciálnym čističom erotických pomôcok.
Tak čo dámy, ktorá z vás si ma vyberie?

Prečo si vybrať vibrátor APHOJOY LUCKY rabbit rotačný:

  • vibrátor a stimulátor klitorisu v jednom
  • špirálovité a rotačné pohyby
  • vyrobené z jemného, ​​na dotyk neuveriteľne zamatového silikónu
  • kompletný vodotesný dizajn
  • výber z 10 režimov vibrácií + 7 režimov rotáciou

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 24,7 cm, použiteľná dĺžka 13,5 cm, priemer 3,6 cm, dĺžka stimulátora 5 cm, priemer 2,5 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: odporúčame lubrikanty na vodnej báze
Parametre