Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
SET vibrátor APHOJOY WE-VI párový ružový + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

SET vibrátor APHOJOY WE-VI párový ružový + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

SET párového vodotesného silikónového vibrátora APHOJOY WE-VI párový ružový s lubrikačným gélom EasyGlide na vodnej báze o objeme 150 ml.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Súprava vibrátora APHOJOY WE-VI párový ružový s lubrikačným gélom EasyGlide poskytne obom milencom veľa vzrušenia a zábavy v tých najintímnejších chvíľach. Pomocou diaľkového ovládača môže tento moderný "vibrátor pre dvoch" ovládať buď žena samotná alebo jej milenec a dopriať si tak naozaj vzrušujúce okamihy. Vibrátor slúži pri spoločnej súloži partnerov ku dráždeniu partnerkinho klitorisu a bodu G a súčasne tiež ku stimulácii partnerovho penisu. Spoločná stimulácia je veľmi intenzívna a pomerne rýchlo vedie k vytúženému vyvrcholeniu u oboch partnerov . Povrch je zamatovo hebký na dotyk a to vďaka použitému prvotriednemu lekárskemu silikónu. Vodotesnosť (IPX7) je u APHOJOY samozrejmosťou, preto ho bez obáv môžete vyskúšať aj pod vodou. Hygienu vykonávajte pomocou špeciálneho prostriedku na údržbu erotických hračiek. Nabijete ho vďaka magnetického USB kábla a potom si už môžete užívať približne 60 minút.
Lubrikant na vodnej báze EasyGlide je opatrený praktickým dávkovačom, takže gél možno ľahko použiť a vy tak môžete partnerovi venovať všetku pozornosť, ktorú si zaslúži. Je na vodnej báze a vhodný aj pre použitie v kombinácii s latexovými kondómami, všetkými erotickými pomôckami, má vynikajúce mazacie vlastnosti a nezanecháva škvrny na odeve ani na obliečkach. Všetky EasyGlide lubrikanty sú vyrábané certifikovaným nemeckým výrobcom (CE), sú hodvábne hladké na dotyk a majú za cieľ zvýšiť vaše potešenie a spoločné intímne zážitky.
Okoreňte svoj milostný život týmto dizajnovo prepracovaným párovým vibrátorom APHOJOY WE-VI couples pink! Spolu s lubrikantom EasyGlide si užijete maximum zábavy a vzrušenia!

Ovládanie 3 rýchlostí vibrácií a 7 stupňov eskalácií nájdete na vibrátore a to jedno samotné tlačidlo alebo na ovládači (už vložená 12V batérie) a tam sú tlačidlá hneď tri. Zapnete a vypnete ho dlhým, zhruba 2 sekundovým stlačením prostredného tlačidla. Vždy musíte mať zároveň spustené ovládanie na vibrátore samotnom, taktiež dlhým pridržaním. Vlnovka slúži k voľbe vibrácií a eskalácií. Posledné tlačidlo s akoby malými kvapkami uloží posledný použitý stupeň eskalácie a po jeho opätovnom stlačení spustí najrýchlejší stupeň vibrácie.

Prečo si vybrať SET vibrátor APHOJOY WE-VI párový + lubrikačný gél:

  • spojenie obľúbenej párovej erotickej pomôcky s gélom
  • úzky koniec je flexibilný a ohybný
  • ponúka 3 rýchlosti vibrácií a 7 režimov eskalácií
  • možnosť ovládania priamo na vibrátore alebo diaľkovým ovládačom
  • nabíjanie magnetickým USB káblom
  • vysoká kvalita gélu pre neho aj pre ňu
  • jemné zloženie, po ktorom je pokožka jemná a svieža
  • kompatibilný s erotickými pomôckami a latexom
  • gél bez vône a zápachu

Parametre:


Farba: ružová, transparentná
Materiál: vibrátor - 100% silikón, ABS plast
Rozmery: použiteľná dĺžka vibrátora 6,7 ​​cm, priemer 2,5 cm, použiteľná dĺžka stimulátora 9,5 cm, priemer 3,2 cm, obsah gélu 150 ml
Vodotesnosť: áno
Vibrácie: áno
Pohon vibrátora: Li-on batéria (vibrátor), 12V batérie (ovládač)
Lubrikácia vibrátora: odporúčame lubrikanty na vodnej báze
Zloženie lubrikantu: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerín, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametre