Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor APHOJOY WE-VI párový ružový

Vibrátor APHOJOY WE-VI párový ružový

Párový silikónový vodotesný vibrátor APHOJOY WE-VI v ružovom prevedení na diaľkové ovládanie. 3 rýchlosti vibrácií a 7 módov eskalácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vibrátor APHOJOY WE-VI couples pink poskytne obom milencom veľa vzrušenia a zábavy v tých najintímnejších chvíľach. Pomocou diaľkového ovládača môže tento moderný vibrátor pre dvoch ovládať buď žena samotná alebo jej milenec a dopriať si tak naozaj vzrušujúce okamihy. Vibrátor slúži pri spoločnej súloži partnerov ku dráždeniu partnerkinho klitorisu a bodu G a súčasne tiež ku stimulácii partnerovho penisu. Spoločná stimulácia je veľmi intenzívna a pomerne rýchlo vedie k vytúženému vyvrcholeniu u oboch partnerov . Povrch je zamatovo hebký na dotyk a to vďaka použitému prvotriednemu lekárskemu silikónu. Vodotesnosť (IPX7) je u tohto vibrátora samozrejmosťou, preto ho bez obáv môžete vyskúšať aj pod vodou.
Ovládanie 3 rýchlostí vibrácií a 7 stupňov eskalácií nájdete na vibrátori a to jedno samotné tlačidlo alebo na ovládači (už vložená 12V bateria) a tam sú tlačidlá hneď tri. Zapnete a vypnete ho dlhým, zhruba 2 sekundovým stlačením prostredného tlačidla. Vždy musíte mať zároveň spustené ovládanie na vibrátori samotnom, taktiež dlhým pridržaním. Vlnovka slúži k voľbe vibrácií a eskalácií. Posledné tlačidlo s akoby malými kvapkami uloží posledný použitý stupeň eskalácie a po jeho opätovnom stlačení spustí najrýchlejší stupeň vibrácie.
Lubrikanty vždy vyberte len na vodnej báze. Hygienu vykonávajte pomocou špeciálneho prostriedku na údržbu erotických hračiek. Nabijete ho vďaka magnetického USB kábla a potom si už môžete užívať približne 60 minút.
Okoreňte svoj milostný život týmto dizajnovo prepracovaným párovým vibrátorom.

Prečo si vybrať vibrátor APHOJOY WE-VI couples pink:

  • obľúbená erotická pomôcka pre párové milovanie
  • úzky koniec je flexibilný a ohybný
  • ponúka 3 rýchlosti vibrácií a 7 režimov eskaláciou
  • možnosť ovládania priamo na vibrátori alebo diaľkovým ovládačom
  • nabíjanie magnetickým USB káblom

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: 100% silikón, ABS plast
Rozmery: použiteľná dĺžka vibrátora 6,7 ​​cm, priemer 2,5 cm, použiteľná dĺžka stimulátora 9,5 cm, priemer 3,2 cm
Vodotesnosť: áno
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria (vibrátor), 12V bateria (ovladač)
Lubrikácia: odporúčame lubrikanty na vodnej báze
Parametre