ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Blush LUSH IRIS purple

Vibrátor Blush LUSH IRIS purple

Vodotesný vibrátor Blush LUSH IRIS purple zo silikónu s posuvnou rotujúcou hriadeľou s funkciou zahrievania a stimulátorom klitorisu unikátnymi tlakovými vlnami
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, stále hľadáte niečo unikátneho? Je všeobecne známe, že najcitlivejšie a najefektívnejšie erotogénne miesta sú dve. Klitoris a G bod. Tento vibrátor Blush LUSH IRIS v príťažlivej fialovej farbe vás zaručene poteší na oboch miestach. V prvom rade treba spomenúť jeho úžasne hebký a jemný silikónový povrch ošetrený platinou, ktorý sa o vás bude starať z tej vonkajšej stránky. Jeho telo je ľahko zahnuté a bude obstarávať už spomínaný bod G svojou funkciou rotujúcej a posuvnej hriadele. Na nej sa nachádzajú aj jemné textúry pre ešte slastnější pocit. A k dokonalosti sa po chvíľke prevádzky dostaví tiež zahrievanie špičky vibrátora, aby bolo vaše vzrušenie ešte silnejšie. Stimulátor je vybavený systémom tlakových vĺn, ktorý sa postará o váš klitoris. Stačí vibrátor nasmerovať tak, aby ste priložili nástavec na klitoris a spustili jednu zo 7 rýchlostí pulzácie. Zažijete neuveriteľne silnú bezkontaktnú stimuláciu nasávaním vzduchu. Tieto tri aspekty vám zaistia veľa intenzívnych a báječných orgazmov. Vyskúšajte ho tiež vo vani. Nič sa mu nestane, pretože je vodotesný podľa certifikátu IPX7. Veľmi komfortné bude tiež nabíjanie pomocou magnetického USB kábla. Nástavec na stimulátori možno bez námahy odňať pre dôkladné vyčistenie a zase nasadiť späť.
Tak už viete, že k maximálnej spokojnosti musíte mať tento zázrak doma?

Ovládanie dvomi tlačidlami na spodnej časti je tiež jednoduché. Stlačte na dve sekundy tlačidlo power pre zapnutie a vypnutie hriadeľe a alebo tlačidlo S pre zapnutie a vypnutie tlakových vĺn. Pokiaľ chcete zmeniť rýchlosť nasávania, potom jedným krátkym stlačením prepínajte zo 7 možností. Obe funkcie možno vypínať a zapínať nezávisle na sebe.
V prípade lubrikácia doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Blush LUSH IRIS purple:

  • zaujímavé spojenie rotujúcej a vysúvacej hriadele so stimulátorom na báze tlakových vĺn
  • jemné textúry na zamatovo jemnom silikónovom tele
  • kvalitný materiál bez ftalátov ošetrený platinou
  • odnímateľný nástavec pre pohodlné čistenie
  • dva na sebe nezávislé motory
  • 7 intenzít pulzácií tlakových vĺn
  • funkcia zahrievania
  • vodotesný podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,2 cm, použiteľná dĺžka 11,5 cm, priemer 3,6 cm, dĺžka stimulátora 5,5 cm, priemer stimulátora 3,3 cm, vnútorný priemer nástavca 1,5 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre