Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Blush SEXY THINGS RECHARGEABLE MINI RABBIT pink

Vibrátor Blush SEXY THINGS RECHARGEABLE MINI RABBIT pink

Vibrátor Blush SEXY THINGS RECHARGEABLE MINI RABBIT s rotujúcou hriadeľou, 6 stupňami vibrácií a stimulátorom klitorisu. Sexy ružová farba z TPE materiálu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pre všetky dámy, ktoré hľadajú roztomilého zajačika pre svoje chvíľky potešenia, predstavujeme tento vzrušujúci králičí vibrátor Blush SEXY THINGS RECHARGEABLE MINI RABBIT v sexi ružovej farbe. Jeho telo je vyrobené z mäkkého gélového materiálu TPE bez latexu a ftalátov, ktoré vaše telo bude doslova hladiť. Na jeho povrchu nájdete jemné textúry a obnažený žaluď. Dva motory sú tu pre vaše maximálne vzrušenie. Prvý ovláda otočnú hriadeľ, ktorá obsahuje kovové guličky. Bude rotovať a prinášať vám tak ojedinelé erotické momenty. Navyše môžete meniť smer. Druhý motor je ukrytý v zajačikovi, ktorý má tri kontaktné body. Nos a dve úžasné tancujúce ušká. Svojimi 6 vibračnými a pulzačným režimy bude nielen váš klitoris neskutočne dráždiť. Je odolný proti striekajúcej vode pre možnosť použitia v sprche a pohodlnú údržbu. Nabijete ho pomocou priloženého USB kábla.
Tento krásavec si vás jednoducho omotá okolo prsta.

Ovládanie je jednoduché. Stlačte spodné tlačidlo power pre zapnutie a vypnutie. V zapnutom režime sa rozsvieti LED indikátor. Ľavým tlačidlom ovládate smer rotácie a pravým tlačidlom + ovládate vibrácie králička a pulzáciu hriadeľa. Jednoduché a efektívne.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Blush SEXY THINGS RECHARGEABLE MINI RABBIT pink:

  • úžasne mäkký vibrátor s otočnou hriadeľou a stimulátorom klitorisu
  • príjemný gélový materiál z TPE bez ftalátov a latexu
  • vodeodolný proti striekajúcej vode
  • stimulujúce rotujúce guličky
  • silný motor ponúka 6 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • možnosť zmeny smeru otáčania
  • vzrušujúce tancujúce gélové ušká zajačika
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: TPE, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 21,8 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 6,5 ​​cm, priemer stimulátora 2,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre