Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Blush SEXY THINGS WILD RABBIT purple

Vibrátor Blush SEXY THINGS WILD RABBIT purple

Vodeodolný vibrátor so stimulátorom klitorisu Blush SEXY THINGS WILD RABBIT purple je vyrobený z realistického materiálu. Ponúka rotácie a vibrácie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Šikula menom Blush SEXY THINGS WILD RABBIT sa postará o všetky dámy i dievčatá, ktoré chcú nechať rozmaznávať svoju mušličku a klitoris. Vibrátor je v transparentnej fialovej farbe. Nie je klasicky vibrujúci, ale vašu jaskynku a zvlášť bod G privedie na vrchol blaha svojimi rotáciami a masážou malými guličkami. Klitoris bude stimulovaný dráždidlom v tvare chrobáčika so silnými vibráciami. Oboje - vibrácie aj rotácia ponúka 8 stupňov, takže máte naozaj z čoho vyberať. Záleží len na vás, či si zapnete stimulátor a rotátor naraz alebo postupne.
Ovládanie je jednoduché v spodnej časti vibrátora. Pre uvedenie do chodu stačí zapnúť tlačidlo ON / OFF, ktoré sa vám nerozsvieti a potom tlačidlami + a - regulujete silu vibrácií a rotácii. Iste vás prekvapí display ovládania, ktorý červeným podsvietením ukazuje, akú intenzitu ste si práve zvolila. Pohon zabezpečujú 4 x AAA batérie. Na výrobu bol použitý TPE materiál, ktorý je veľmi príjemný na dotyk a je bezpečný pre telo. Pretože je odolný proti striekajúcej vode, môžete si ho užiť aj v kúpeľni napríklad v sprche.
Po spoločných hrách tomuto krásavcovi doprajte očistu pomocou špeciálneho čistiaceho prostriedku na erotické pomôcky a z lubrikantov vždy siahnite len po géloch na vodnej báze. Vibrátor občas poprášte púdrom alebo kukuričným škrobom, keď je úplne osušený, aby jeho povrch zostal hodvábne jemný.
Kúpte si vibrátor Blush SEXY THINGS WILD RABBIT purple a doprajte si neskutočné orgasmické chvíľky kedykoľvek si len budete priať!

Prečo si vybrať vibrátor Blush SEXY THINGS WILD RABBIT purple:

  • neobvykle transparentný dizajn
  • vibrátor je vyrobený z príjemného TPE materiálu podobného ľudskej pokožke
  • disponuje stimulátorom klitorisu
  • rotácie sú doplnené masážou drobnými guličkami v tele vibrátora
  • 8 programov rotácií + 8 programov vibrácií dráždidlá
  • odolný proti striekajúcej vode
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: TPE materiál
Rozmery: celková dĺžka 26,3 cm, použiteľná dĺžka 15 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka dráždidlá 9,5 cm, priemer 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 4 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno (striekajúca voda)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre