Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor California Exotics DazzLED mint

Vibrátor California Exotics DazzLED mint

Vodotesný svietiaci vibrátor California Exotics DazzLED mint je vyrobený zo silikónu a ABS plastu. 10 programov vibrácií, stimulátor klitorisu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Svietiaca perla vo vašom šuplíku s erotickými hračkami? Prečo nie? Vibrátor California Exotics DazzLED v nádhernej zelenkavej farbe je presne to, čo Vám doteraz chýbalo.
Vibrátor okrem iného v tme svieti, preto budú vaše intímne chvíľky presvietené tak akurát. Hebučký silikón, z ktorého je DazzLED vyrobený, je doplnený lesklým ABS plastom a jedná sa o podarenú kombináciu, ktorá sa len tak nevidí. Ergonomický tvar vám dovolí pevne vibrátor zovrieť v ruke a laškovať s ním podľa vašich predstáv. Dnešným trendom v erotike sú predovšetkým duálne vibrátory, ktoré disponujú dráždidlom klitorisu pre vaše maximálne uspokojenie a California Exotics DazzLED mint je ich zástupcom.
Pomôcka má dva silné, napriek tomu veľmi tiché motorčeky, ktoré sú ovládané tlačidlami v spodnej časti. Dlhým stlačením horného tlačidla vibrátor zapnete aj vypnete, krátkym stlačením prostredného a spodného tlačidla volíte jednotlivé stupne vibrácií, pulzácií a eskalácii u vibrátora i dráždidlá, ktorých máte na výber celkom 10. Priložený USB kábel vám počas približne 120 minút zajačika nabije, rovnako dlhú dobu si potom môžete spoločne užívať. Vodotesnosť je samozrejmosťou, preto sa už môžete tešiť na vyvádzanie napríklad vo vani. Ako sme už spomenuli, k výrobe bol použitý ultra jemný silikón a odolný ABS plast, oboje je bezpečné pre telo a bez ftalátov. Navyše sú oba materiály hypoalergénne. Pre ten najlepší zážitok odporúčame lubrikovať gély na vodnej báze. K hygiene si kúpte špeciálny čistiaci prostriedok na erotické pomôcky.
Dámy, vibrátor California Exotics DazzLED mint ešte nie je vo vašej zbierke erotických pomocníkov?
Ďalšie produkty značky CALIFORNIA EXOTIC nájdete tu.

Prečo si vybrať vibrátor California Exotics DazzLED mint:

  • elegantný a luxusný dizajn
  • vibrátor je vyrobený zo zamatovo jemného silikónu a príjemného ABS plastu
  • vkusné podsvietenie pomôcky
  • ergonomický tvar
  • vodotesné prevedenie
  • králiček pre potešenie klitorisu
  • 10 dynamických stupňov vibrácií, pulzácií a eskalácii
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zelená
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,5 cm, použiteľná dĺžka 12,75 cm, priemer 3,25 cm, dĺžka dráždidlá 7,5 cm, použiteľná dĺžka 6 cm, priemer 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
19,50 cm
Použiteľná dĺžka:
12,75 cm
Priemer:
3,25 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 19,5 cm, použiteľná dĺžka 12,75 cm, priemer 3,25 cm, dĺžka dráždidla 7,5 cm, použiteľná dĺžka 6 cm, priemer 2,5 cm