ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Couples Choice Vibrator pink

Vibrátor Couples Choice Vibrator pink

Multifunkčný vodeodolný vibrátor Couples Choice Vibrator pink pre stimuláciu penisu, klitorisu, vagíny aj análu. Mnoho spôsobov použitia pre všetky páry.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete si užiť netradičnú erotickú zábavu a rozvíjať svoju fantáziu? Potom si kúpte tento vibrátor Couples Choice Vibrator v ružovej farbe. Pevné telo vibrátora potiahnuté hebkým a jemným silikónom pohladí vaše partie a prinesie vám nečakané možnosti. Je určený všetkým bez výnimky. S trochou fantázie objavíte mnoho spôsobov, ako si s ním užiť zaujímavú zábavu v hetero aj homosexuálnom páru. Ženy a lesbičky ho využijú ako dvojitý vibrátor a stimulátor klitorisu, gayovia môžu vyskúšať stimuláciu penisu a análku partnera, u ostatných párov je tu možná široká kombinácia rôznych praktík. Dva extrémne tiché a výkonné motory v špičkách ponúkajú 10 vibračných a pulzačných režimov a stimulačné výstupky na vnútornej strane dráždia penis partnera. Vďaka mäkkým krídelkám je vhodný pre všetky veľkosti penisu. Vibrátor je vodeodolný pre hrátky v sprche a dobíja sa pomocou priloženého USB kábla.
Podporte svoje intímne predstavivosti a vymyslite ten najzaujímavejší spôsob k dokonalému orgazmu.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte tlačidlo na základni po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoju prvú vibráciu a rozsvieti sa jeho LED indikátor. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Couples Choice Vibrator pink:

  • párový vibrátor pre najrozmanitejšie hrátky
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • ľahko flexibilné telo stimulátora klitorisu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón
  • vhodný pre homosexuálne aj heterosexuálne páry
  • odolný proti vode pre mokré radovánky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 13 cm, dĺžka väčšieho ramena 10 cm, priemer 2,9 cm, dĺžka menšieho ramena 6 cm, priemer 2,2 cm, priemer priestoru pre penis roztiahnuteľný od 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Zaradenie do kategórií
Vibrátory