Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS

Vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS

Vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS s maximálnou podporou stimulácie G bodu a klitorisu. Dva nezávislé silné motory s 10 vibráciami a pulzáciami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste naozaj mimoriadne citlivá a hľadáte niečo, čo si naozaj užijete? Tento zajačí vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS v kráľovskej modrej farbe vám poskytne mimoriadnu starostlivosť v oblasti stimulácie vašich najcitlivejších erotogénnych zón. Vlastné ergonomické zahnutie a špeciálne mäkké miesto pod ktorým sa skrýva výnimočný systém pulzačných vĺn, ktoré dokonale stimulujú G bod. O váš klitoris sa medzitým postarajú ušká zajačika podporené vibráciami. Stimulátor aj pulzátor majú 10 rôznych druhov vibrácií a pulzovania a sú nezávislé na sebe, takže pre každú časť môžete zvoliť inú frekvenciu. Celý krásavec je vyrobený z mäkkého a jemného tekutého silikónu bez ftalátu v kombinácii so zdravotne nezávadným ABS plastom. Diamantové tlačidlo dodá celej pomôcke ten správny šmrnc a vy už si môžete len užiť svoju neodolateľnú chvíľku. Vodotesné prevedenie podľa certifikátu IPX7 môžete vyskúšať aj vo vani či v bazéne. A keby náhodou robil vlny, nabite ho pomocou priloženého USB kábla, ktorý zastrčíte do zadného naznačeného bodu.
Ovládanie je jednoduché. Stlačte diamant na štyri sekundy pre zapnutie aj vypnutie. Rozsvieti sa LED indikátor a vibrátor bude v pohotovostnom režime. Potom už jednoducho ovládate krátkym stlačením vrchného tlačidla pulzácie na špičke. Jedným krátkym stlačením tlačidla meníte režim pulzácií. Spodným tlačidlom prebudíte zajačika a jeho vibračné a pulzačné režimy. Kedykoľvek budete chcieť jednu z daných možností vypnúť nezávisle na druhom, podržíte požadované tlačidlo po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys BLUE EVOLUTION THEMIS:

  • výkonný vibrujúci stimulátor klitorisu s pulzáciou cielenou na G bod
  • kvalitný hebký silikónový materiál bez ftalátu
  • dva motory s 10 rôznymi vibráciami a pulzáciami
  • vodotesný podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého USB kábla
  • luxusný dizajn s diamantovým tlačidlom
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS
Rozmery: dĺžka 22 cm, použiteľná dĺžka 12,5 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 6 cm, priemer stimulátora 2,5 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Použiteľná dĺžka:
12,50 cm