ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE black

Vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE black

Vodotesný vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE v elegantnom dizajne z ultra hebkého silikónu. Má 10 vibračných a pulzačných režimov a zahnutú špičku pre bod G.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Prepadla vás chuť uspokojiť svoje túžby, ale práve nie ste v súkromí svojho domova a nemáte pri sebe svoju obľúbenú hračku? Kúpte si tohto fešáka a majte ho pripraveného kedykoľvek a kdekoľvek. Kompaktný vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE v elegantnej čierno zlatej farbe so svojou veľkosťou zmestí do kabelky a môže sa stať príjemným spoločníkom nielen na cestách. Hladké a príjemné telo z extrémne jemného a zamatovo hebkého silikónu vás pohladí tým najzmyselnejším spôsobom. Je úplne bezpečný pre ľudskú pokožku a neobsahuje ftaláty ani latex. Zahnutá a mierne rozšírená špička je ľahko flexibilná, perfektne zacieli na váš bod G a ukrýva tu tichý a napriek tomu výkonný motor. Ten poháňa 10 silných vibračných a pulzačných režimov, ktoré podráždia vaše nervové zakončenia a dovedú vás k výbušným a neodolateľným orgazmom. Ak milujete spojenie intímnych zážitkov a teplej vody, poteší vás jeho vodotesnosť podľa certifikátu IPX7, ktorá vám umožní využiť jeho služby aj v sprche či vo vani. Energiu mu dobijete pohodlne priloženým USB káblom.
Buďte vždy pripravená zažiť obrovskú dávku vzrušenia a rozkoše.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte vrchné tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne použite čistič erotických pomôcok, ktorý ho pre vašu bezpečnosť zbaví baktérií.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys ELITE JULIETTE black:

  • elegantný a tenký vibrátor pre stimuláciu bodu G
  • ľahko flexibilné ohybné telo
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • kompaktná veľkosť vhodná do každej kabelky
  • vodotesný podľa IPX7 pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14,5 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 2,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Použiteľná dĺžka:
10,00 cm