Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Dream Toys ELITE RENEE black

Vibrátor Dream Toys ELITE RENEE black

Vodotesný silikónový vibrátor Dream Toys ELITE RENEE na diaľkové ovládanie. Ponúka 10 vibračných režimov pre vaginálne aj análne použitie pre mužov aj ženy.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte erotickú pomôcku, ktorá poteší všetky vaše zmysly? Vyberte si do svojej zbierky tento vibrátor Dream Toys ELITE RENEE v elegantnej čiernej farbe so zlatými prvkami a nechajte sa unášať pocitom blaha. Tento vibrátor je veľmi všestranný pomocník, ktorý vás vynesie až na vrchol intímneho neba. Je vhodný pre mužov aj pre ženy pre vaginálnu aj análnu stimuláciu a dráždenie klitorisu. Kombinácií je veľa a je len na vás, ktorú si práve vyberiete. Dve ramená z hypoalergénneho a zamatovo jemného silikónu sú flexibilné a pohladia vás s neuveriteľnou jemnosťou. Oba konce majú príjemnú úzku špičku pre ľahkú penetráciu a skrývajú dva výkonné a tiché motory, ktoré je možné ovládať úplne samostatne. Jeho úžasných 10 vibračných a pulzačných režimov môžete ovládať priamo na tele vibrátora, alebo aj pomocou diaľkového ovládača s dosahom až 15 metrov, čo vám ponúkne nielen pohodlné zmeny rytmu, ale aj prípadné sexy hrátky napríklad na večernej prechádzke. Dať svojej polovičke ovládač do ruky a čakať, kedy spustí vibrácie môže byť neuveriteľne vzrušujúca adrenalínová zábava. Samozrejmosťou je vodotesnosť vibrátora podľa certifikátu IPX7, takže si vychutnávajte jeho služby v sprche či vo vani. Ovládač však vodeodolný nie je! Veľkou výhodou je nabíjanie vibrátora aj ovládača pomocou priloženého USB kábla, vďaka čomu vám odpadne starosť nakupovania batérií.
Nebojte sa experimentovať a nájdite si svoju obľúbenú variantu vrátane vzrušujúcich hrátok mimo domova.

Jednoduché ovládanie si rýchlo obľúbite. Podržte vrchné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietenou LED diódou a zapne sa tak do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzovania jedného z motorov. Druhý motor ovládate krátkym stlačením druhého tlačidla so symbolom vlnky. Oba motory je možné vypínať, zapínať a ovládať úplne samostatne. Vibrácie pozastavíte stlačením príslušného tlačidla po dobu 2 sekúnd. Pri podržaní tlačidla power na 3 sekundy vypnete vibrátor úplne.
Pre použitie diaľkového ovládača spustite vibrátor do pohotovostného režimu. Zapnite ovládač podržaním jeho tlačidlá power po dobu 2 sekúnd. Podsvietené tlačidlá indikujú zapnutý či vypnutý ovládač. Krátkym stlačením spodného tlačidla so symbolom vlnky meníte režimy oboch motorov súčasne o jeden stupeň. Pri podržaní tohto tlačidla po dobu 2 sekúnd pozastavíte vibrácie. Ovládač opäť vypnete podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys ELITE RENEE black:

  • úžasný tenký vibrátor pre stimuláciu bodu G a prostaty
  • neuveriteľne tichý a výkonný
  • flexibilné ohybné telo
  • kvalitný hebký prémiový silikón
  • 8 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • ergonomický pre pohodlné držanie
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka dlhšieho ramena 11 cm, použiteľná dĺžka 9 cm, priemer 2,9 cm, dĺžka kratšieho ramena 10 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer 2,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre