Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ALPHEUS blue

Vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ALPHEUS blue

Vodotesný vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ALPHEUS blue s tromi vibráciami a dráždivými guličkami. 10 stupňov vibrácií stimulujúcich klitoris.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Nekonečné blaho! Chcete ho zažiť? Potom vám doma nesmie chýbať tento vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ALPHEUS v modrej farbe. Je vyrobený z tekutého silikónu bez ftalátu, ktorý je zárukou mäkkosti a mimoriadnej zamatovej hebkosti. Očarí vás luxusným dizajnom a úžasnými funkciami. Má dva výkonné tiché motory. Jeden sa skrýva v hlave vibrátora a ovláda 3 druhy vibrácií a pohybujúce sa korálky na tele, ktoré poskytujú maximálne vzrušenie. Druhý motor poháňa stimulátor klitorisu v tvare zajačika, ktorého ušká budú slastne láskať vašu najcitlivejšiu zónu svojimi 10 stupňami vibrácií a pulzovania. Táto kombinácia je pre mnoho žien vskutku neodolateľná. Jeho vodotesné prevedenie podľa certifikátu IPX7 vám dovolí použiť ho aj vo vani či v bazéne. Vyskúšajte iný rozmer sprchovania. Pokiaľ s vami prestane komunikovať, dohovorte mu dobitím energie pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Jednoduché ovládanie si ľahko podmaníte. Stlačte diamantové tlačidlo na tri sekundy pre zapnutie aj vypnutie. Rozsvieti sa LED indikátor a vibrátor bude v pohotovostnom režime. Potom už jednoducho ovládate krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla vibrácie a pohyblivé guličky. Spodným tlačidlom prebudíte stimulátor. Krátkymi stlačeniami meníte jeho vibrácie a pulzácie. Kedykoľvek budete chcieť jednu z daných možností vypnúť nezávisle na druhom, podržíte požadované tlačidlo po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ALPHEUS blue:

  • neodolateľná kombinácia vibrátora a stimulácie klitorisu
  • pohyblivé korálky pre fascinujúce dráždenie
  • kvalitný hebký tekutý silikón bez ftalátu
  • dva silné motory ponúkajú 3 vibračné a 10 vibračných a pulzačných režimov
  • vodotesný podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • luxusný dizajn so zlatým zdobením z ABS plastu
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS
Rozmery: dĺžka 24 cm, použiteľná dĺžka 14,5 cm, priemer 3,9 cm, dĺžka stimulátora 5,5 cm, priemer stimulátora 2,3 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre