Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ATHENA blue

Vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ATHENA blue

Vodotesný vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ATHENA blue. Telo z tekutého silikónu má 3 vibračné režimy, pohyblivé guličky a simulátor orálnej stimulácie.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Jednou z najvýznamnejších bájnych postáv gréckej mytológie je bezpochyby bohyňa Aténa. Hovorí sa neber Božie meno nadarmo, ale s týmto vibrátorom Dream Toys GODDESS COLLECTION ATHENA blue to nebude jednoduchá záležitosť. 3 vibračné režimy spolu s pohyblivými korálkami a stimulátorom klitorisu vás mysticky pošle do raja. Tekutý silikón zaručuje dokonalú mäkkosť a zamatovú hebkosť, navyše je bez ftalátu, takže je zdravotne nezávadný. Ergonomicky tvarovaná hlava vibrátora, v ktorej sa ukrývajú dva výkonné motory, je zameraná na bod G a telo obsahuje pohyblivé korálky pre maximálne vzrušujúci efekt. Ten ešte podporia malé jazýčky na koliesku simulátora, ktorý bude dráždiť vaše najcitlivejšie erotogénne miesto. Napodobňuje tým olizovanie používané u orálneho sexu. Je vodotesný podľa certifikátu IPX7, takže si ho môžete vyskúšať aj vo vani či v bazéne. Dobijete ho ľahko pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Jednoduché ovládanie si ľahko podmaníte. Stlačte diamantové tlačidlo na tri sekundy pre zapnutie aj vypnutie. Rozsvieti sa LED indikátor a vibrátor bude v pohotovostnom režime. Potom už jednoducho ovládate krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla vibrácie a pohyblivé guličky. Spodným tlačidlom prebudíte orálny simulátor. Krátkymi stlačeniami meníte smer - prvým po smere, druhým proti smeru a tretím stlačením sa bude sám otáčať tam a späť. Kedykoľvek budete chcieť jednu z daných možností vypnúť nezávisle na druhej, podržíte požadované tlačidlo po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys GODDESS COLLECTION ATHENA blue:

  • neodolateľná kombinácia vibrátora a simulácie orálneho sexu
  • pohyblivé korálky pre fascinujúcu stimuláciu
  • kvalitný hebký tekutý silikón bez ftalátu
  • dva silné motory ponúkajú 3 vibračné režimy
  • vodotesný podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľný pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • luxusný dizajn so zlatým zdobením z ABS plastu
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS
Rozmery: dĺžka 23,8 cm, použiteľná dĺžka 14 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka stimulátora 6 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre