ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink

Vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink

Vodeodolný silikónový vibrátor menších rozmerov Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink s dráždidlom klitorisu i análku. 9 stupňov vibrácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Malý, ale šikovný. Aj tak sa dá popísať nový vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER v krásnej pastelovo ružovej farbe na diaľkové ovládanie. Je menších rozmerov, čo mu ale nebráni v maximálnom poškádlení vašej lasturky, análku i klitorisu. Hlavná časť, ktorú si pohodlne zasuniete do jaskynky má štíhle telo s obnaženým žaluďom. Menší výstupok, ktorý slúži na obšťastnění análku je zmenšenina vibrátora. V prednej časti je potom plocha pre stimuláciu klitorisu.
REMOTE TRI-PLEASURER je vyrobený z hebučkého hypoalergénneho silikónu, takže ho nebudete chcieť dať z ruky. Čo však môžete dať do ruky niekomu inému je diaľkový ovládač s dosahom až 10 metrov, pomocou ktorého váš partner zvolí jednotlivé stupne vibrácií a s vami tak bude robiť divy... Vibrátor ponúka celkom 9 stupňov vibrácií a pulzovania. Ovládanie je na ovládači dvoma tlačidlami, na vibrátoru v jeho spodnej časti len jedným tlačidlom. Dlhým stlačením ho zapnete a vypnete, krátkym volíte medzi programami vibrácií. Pohon ovládača zaistí 1 x CR2032 batéria. Vo vibrátori je vsadená Li-on batéria, ktorú dobijete priebehu 2 hodín USB káblom. Hračka je vodeodolná, preto ju vyskúšajte napríklad v sprche. Z lubrikantov vždy vyberte gél na vodnej báze. Po každom použití ho umyte teplou mydlovou vodou alebo si kúpte špeciálny čistič erotických pomôcok.
Záleží len na vás, či si užijete sólo hru alebo sa s týmto krásavcom pochválite milencovi a necháte na ňom, do akej extázy vás dostane...

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys REMOTE TRI-PLEASURER pink:

  • jednoduchý, napriek tomu príťažlivý dizajn
  • menšie rozmery sú vhodné aj pre začiatočníčky
  • vibrátor je vyrobený z hebkého silikónu
  • má na výber 9 vibračných módov
  • diaľkový ovládač
  • vodeodolné prevedenie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 9,3 cm, použiteľná dĺžka 8 cm, priemer 2,6 cm, dĺžka análnej časti 5 cm, priemer 0,8 cm, dĺžka ovládača 6 cm, priemer 3,6 cm, dosah až 10 m
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria (vibrátor), 1 x CRT2032 batéria (ovládač)
Vodeodolnosť: áno (len vibrátor)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre