Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS z jemného silikónu a 12 rôznymi vibráciami zameraný na G bod so stimulátorom klitorisu pre maximálne potešenie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, ak hľadáte niečo výnimočného, čo by vás bavilo a tešilo všetkými možnými smermi, teraz už nemusíte. Pohodlne sa usaďte a nechajte sa uniesť úžasnosťou tohto šikuly. Predstavujeme vám vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS. Presviedčať vás nebudeme, on to urobí sám. IRIS je vyrobený zo zamatovo hebkého silikónu, ktorý je pre telo zdravotne nezávadný a bude vás krásne hladiť kdekoľvek si budete priať. Jeho ergonómia ľahko zakriveného flexibilného tela a rozšírenej hlavy výborne zaplní váš vnútorný priestor a zameria sa na toľko ospevovaný bod G. 12 rôznych stupňov vibrácií a pulzovania vás nažhavia a nedovolia aby opadlo vzrušenie. Aby zážitok bol naozaj grandiózny, ku všetkému sa o vás bude opojne starať stimulátor klitorisu, ktorý nie je ako u ostatných v tvare motýlika či zajačika. Je skonštruovaný tak, aby imitáciou orálneho sexu láskal svojim jazýčkom klitoris v 3 rýchlostiach. Dva výkonné motory, jeden pre vibrátor a druhý pre stimulátor, sú tu pre maximálny zážitok. Ak si naozaj rada hráte kdekoľvek, potom by pre vás bolo obmedzujúce nemôcť ho použiť v sprche. S vodotesnosťou podľa certifikátu IPX7 môžete kamkoľvek. Do vane aj do bazéna. Ak sa IRIS unaví, za dve hodinky mu doplníte energiu pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Keď už má toľko báječných funkcií, bola by škoda lámať si hlavu nad ovládaním. Nemusíte. Je to jednoduché. Na boku nájdete dve tlačidlá. Vrchné ovláda stimulátor, spodné vibrátor. Podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie. Krátkymi stlačeniami meníte jednotlivé stupne vibrácií a pulzácií. Obe tlačidlá sa ovládajú rovnako a sú nezávislé na sebe.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION IRIS:

  • výkonný vibrátor cielený na bod G so stimulátorom klitorisu v podobe jazýčka
  • kvalitný hebký silikónový materiál bez ftalátu
  • dva silné motory s 12 rôznymi vibračnými a pulzačnými režimmi
  • vodotesný podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie pre maximálne pohodlie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená
Materiál: silikón, ABS
Rozmery: celková dĺžka 19,8 cm, použiteľná dĺžka 14,2 cm, priemer 4 cm, dĺžka stimulátora 3 cm, priemer stimulátora 3,5 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre