ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA červený

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA červený

Katalóg: DT100901
Báječný párový vibrátor z hodvábne jemného silikónu prvotriednej kvality s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Má dva výkonné motory s 12 vibračnými režimami.
47.50 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Okoreňte svoje spoločné aktivity a vychutnajte si číre dobrodružstvo priamo pri sexe. Tento párový vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA otvorí tajomnú skrinku do vášho vášnivého sveta a odprevadí vás až na vrchol erotickej extázy. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Dokonalý ergonomický tvar v tvare písmena U je uspôsobený tak, aby neprekážal a nevypadával. Jeho ramená sú spojené tenkým telom, ktoré je síce flexibilné, aby sa perfektne prispôsobilo vašim potrebám, ale aj výnimočne pevné, čím sa skvele udrží na mieste. Na vnútorných stranách nájdete decentné drážky, ktoré vás budú skvele vzrušovať. Silnejšia časť ramena sa oprie o klitoris partnerky, zatiaľ čo užšia a menšia časť sa vkladá do vnútra vagíny. Vzhľadom na jeho zakrivenie dobre vyhľadá bod G, takže bude žena pod jeho taktovkou doslova v siedmom nebi a napriek tomu zanechá dostatočný priestor pre partnerov penis.
Vďaka dvom naozaj výkonným a tichým motorom pracujúcim súčasne si obaja užijete svoju intímnu chvíľku plnými dúškami. Stimulácia klitorisu s vnútornými vibráciami vás rýchlo dovedie k divokému orgazmu. Na výber máte nezabudnuteľných 12 vibračných a pulzačných rytmov, ktoré sa ovládajú malým nenápadným tlačidlom na vrchnej časti. Pre dokonalý komfort a uvoľnenie máte tiež k dispozícii bezdrôtový diaľkový ovládač zo silikónu a odolného ABS plastu v tvare prstenca, ktorý vám uľahčí voľbu jednotlivých programov. S dosahom až 10 metrov to bude hračka. Dobre sa drží v ruke a môžete si zvoliť, kto z vás bude mať tú moc nečakane prepnúť vibračný režim.
Ak sa pýtate, či si svoje momenty túžby môžete užiť aj pri vodných radovánkach, potom vám radosť urobí vodotesnosť IPX7, a to u oboch zariadení. Zmyselné hrátky v sprche či vo vani tak nikdy neboli zábavnejšie. A ak jednému z nich dôjde energia, pohodlne ju doplníte priloženým magnetickým USB káblom.
Na nič nečakajte a rozpútajte v spálni mystické okamihy vedúce k búrlivému vyvrcholeniu vašej lásky.

Jednoduché ovládanie vás neprekvapí. Podržte tlačidlo power na vibrátore po dobu 3 sekúnd. Privíta vás krátkou vibráciou a rozsvietením LED diódy a zapne sa do pohotovostného režimu. Ďalšími krátkymi stlačeniami tohto tlačidla spustíte a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Vibrátor vypnete opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 3 sekúnd.
Pre použitie s diaľkovým ovládačom uveďte vibrátor do pohotovostného stavu. Ovládač nie je potrebné nijako zapínať. Stačí stlačiť krátko vrchné tlačidlo so symbolom rotujúcej šípky pre zapnutie vibrácií a prepínanie jednotlivých rytmov. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom pauzy pozastavíte a znovu spúšťate vibrácie. Pre vypnutie vibrátora použite opäť jeho vlastné tlačidlo.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu týchto hračiek. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION PANDORA:

  • výnimočná párová erotická pomôcka okorení spoločnú vášeň
  • vyrobený zo zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality
  • dokonalá ergonómia pevnejšieho tela skvele drží na mieste a nevypadáva
  • uspôsobený pre bezkonkurenčnú masáž bodu G aj penisu a stimuláciu klitorisu zároveň
  • dva neuveriteľne výkonné motory s tichým chodom pracujúce súčasne
  • 12 vibračných a pulzačných rytmov pre divoké nespútané orgazmy
  • ovládanie pomocou tlačidla aj bezdrôtového diaľkového ovládača
  • vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka väčšieho ramena 9,3 cm, použiteľná dĺžka 8,4 cm, celková dĺžka menšieho ramena 8,2 cm, použiteľná dĺžka 7,4 cm, priemer väčšieho ramena 3,2 cm, priemer menšieho ramena 2 ,3 cm celkový priemer ovládača 5,5 cm, vnútorný priemer ovládača 2,6 cm, šírka ovládača 3,1 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (0)
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
9,30 cm
Použiteľná dĺžka:
7,40 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka väčšieho ramena 9,3 cm, použiteľná dĺžka 8,4 cm, celková dĺžka menšieho ramena 8,2 cm, použiteľná dĺžka 7,4 cm, priemer väčšieho ramena 3,2 cm, priemer menšieho ramena 2,3 cm celkový priemer ovládača 5,5 cm, vnútorný priemer ovládača 2,6 cm, šírka ovládača 3,1 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: