Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY

Vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY

Extrémne výkonný vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY z potravinárskeho silikónu. Elegantný dizajn, tichý režim a dokonalá masáž G bodu 10 vibračnými režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete pocítiť toľko spomínanú stimuláciu bodu G, ale neviete ako na to? Tento vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY to vie a ľahko vám k nájdeniu najcitlivejšej erotogénnej zóny pomôže. Kolekcia ROMANCE vám prináša unikátny elegantný dizajn z vonku a výnimočnou technológiou zvnútra. Tento šikula nie je výnimkou. Sexy červená farba so zlatými lesklými prvkami pôsobí naozaj honosne. Je vyrobený z hodvábneho jemného silikónu potravinárskej kvality, takže je hypoalergénny a nezávadný pre ľudskú pokožku. Vaše partie pohladí s neuveriteľnou nežnosťou, takže sa s ním budete chcieť maznať viac, než obvykle. Rukoväť a zlaté prvky sú z odolného ABS plastu, dobre sa drží v ruke a nájdete na prednej časti protišmykovú ozdobnú textúru s ovládacím tlačidlom. Flexibilné mäkké telo so zahnutou rozšírenou špičkou presne zacieli na váš bod G a poskytne vám dokonalú masáž, ktorá dokáže spôsobiť neuveriteľné vzrušenie a výbuch vášne. V spojení s kvalitným lubrikantom bude báječne kĺzať a zavedie vás do erotického raja. V špičke ukrýva extrémne výkonný motor, ktorý má k svojej sile neuveriteľne tichý chod. Na výber máte 10 vibračných a pulzačných režimov, ktoré vám doprajú úplnú extázu. Vodotesnosť podľa IPX7 zaistí, že si ho môžete vychutnať tiež v sprche alebo vo vani a energiu mu doplníte priloženým USB káblom, takže vám odpadne starosť od nakupovania batérií.
Dráždenie bodu G je pre mnohé ženy vrcholom intenzívnych prežitkov. Nájdite ho s týmto vibrátorom a pocíťte nevídanú rozkoš.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte tlačidlo na rukoväti po dobu 3 sekúnd pre zapnutie prvého režimu vibrácií. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys ROMANCE LUCY:

  • elegantný vibrátor pre dokonalú stimuláciu bodu G z romantickej kolekcie
  • flexibilné mäkké telo so zahnutou rozšírenou špičkou
  • kvalitný zamatovo hebký prvotriedny silikón potravinárskej kvality ozdobený zlatým ABS plastom
  • neuveriteľne výkonný motor s naozaj tichým chodom
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • drážkovaná protišmyková rukoväť sa perfektne drží v ruke
  • vodotesný podľa IPX7 pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,3 cm, použiteľná dĺžka 11 cm, priemer 3,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
11,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: