ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE ružový

Vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE ružový

Zmyselný vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE z hebkého silikónu s 9 vibračnými a pulzačnými režimami a 9 rytmami vákuového sania klitorisu.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vyskúšajte niečo unikátne a úplne nové. Vychutnajte si okamih plný vášne a pozvite do spálne tento fenomenálny vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE s ktorým objavíte jedinečnú silu intenzívnych milostných chvíľ. Tento krásavec v rozkošnej ružovej farbe vás rozhodne prekvapí. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatového silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty ani latex a je tak nezávadný pre ľudskú pokožku. Má ergonomicky zahnuté rameno pre dokonalú masáž bodu G s úzkou špičkou, ktorá uľahčí jeho penetráciu. Je flexibilný a na jeho povrchu nájdete decentné stimulačné drážky. Disponuje veľmi výkonným motorom, ktorý rozezvoní vaše vnútro svojimi 9 vibračnými a pulzačnými režimami. Ohybný stimulátor s extrémne mäkkou hubicou ponúkne vášmu klitorisu jedinečné zážitky. Nepôjde tu však o vibrácie, ale o unikátnu funkciu vákuového sania. V 9 zmyselných rytmoch vás poteší tým, že prekrví vašu erotogénne zónu a tým zvýši jej citlivosť. Jemný podtlak si okamžite zamilujete. Navyše obe funkcie môžete ovládať samostatne a vybrať si tak pre seba kombináciu presne podľa aktuálnej nálady a chuti. Napätie bude stúpať a vás čakajú žeravé a vzrušujúce momenty. Biela rukoväť ozdobená strieborným ABS plastom v tvare očka je robustná a dovolí perfektnú manipuláciu.
Presuňte sa do kúpeľne a využite možnosť použitia v sprche či vo vani. Je totiž plne vodotesný podľa IPX7 a v spojení s teplou vodou vám ešte spríjemní vaše hrátky. Energiu mu potom doplníte pohodlne pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Doprajte si nezabudnuteľnú jazdu svojho života, ktorú budete chcieť opakovať stále dokola.

Jednoduché ovládanie nevyruší vašu fantáziu. Podržte spodné tlačidlo power po dobu 2 sekúnd. Rozsvieti sa LED dióda a spustí sa pohotovostný režim. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vieru zapnete a meníte jednotlivé režimy vákuového sania. Podržaním tohto tlačidla sanie pozastavíte. Opätovným podržaním dolného tlačidla power počas 2 sekúnd vibrátor vypnete.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys VIBES OF LOVE AIR PLEASURE:

  • fenomenálna pomôcka pre intenzívnu radosť z dvojitého dráždenia
  • vyrobené zo zamatového silikónu prvotriednej kvality bezpečného pre telo
  • flexibilné rameno zahnuté pre báječnú masáž bodu G
  • 9 silných vibračných a pulzačných režimov
  • ohybný stimulátor klitorisu s vákuovým nasávaním v 9 rytmoch
  • robustná rukoväť v tvare očka ponúkne pohodlnú manipuláciu
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, biela, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 22,5 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, priemer 3,3 cm, dĺžka stimulátora 4,2 cm, priemer 1,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre