ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Fun Factory STRONIC G ružový

Vibrátor Fun Factory STRONIC G ružový

Katalóg: FF880603
Vibrátor z hodvábneho silikónu s 10 pulzujúcimi rytmickými pohybmi. Výrazné zosilnenie špičky pre dokonalú masáž bodu G, ktorý prekrví a zvýši jeho citlivosť.
Všetky recenzie (1)
Doprava zadarmo
122.40 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Chcela by ste rozšíriť intímne pocity a prežiť výnimočné, bohaté a senzačné orgazmy? Vypočujte prianie svojho tela a vychutnajte si tento vibrátor Fun Factory STRONIC G plnými dúškami. Všetko čo si váš sexuálny život žiada sa ukrýva v tomto fenomenálnom vibrátore, alebo skôr pulzátore.
Rozdiel je zreteľný v prvých sekundách po zapnutí. Kým vibrátor využíva motor k rozkmitaniu závažíčka okolo svojej osi, čím vytvára vibrácie ako ich poznáte, patentovaná technológia pulzátora so závažím pohybuje vpred a vzad, takže napodobňuje kopajúce pohyby, ktoré vás rozhodne nenechajú chladnou. Takto vytvorené vibrácie sú prenikavejšie, hlbšie a ďaleko intenzívnejšie. Extrémne silný motor s neuveriteľne tichým až nehlučným chodom vám ponúkne 10 rytmických pulzačných rytmov, ktoré vám poskytnú mimoriadny tanec vášne a novú hranicu vesmírnych prežitkov. Namiesto toho, aby ste si na vibrácie zvykla, kopulačné rytmy prekrvujú oblasť a prinášajú väčšiu citlivosť, takže ani po čase ho neprestanete milovať a môžete s ním zažiť niekoľkonásobnou radosť.
K dokonalým uvoľneným myšlienkam vám pomôže ultra hebký a hodvábny lekársky silikón prvotriednej kvality, ktorý pohladí vaše partie s takou nežnosťou, že ho nebudete chcieť pustiť z ruky. Tvar tela so zvýraznenou špičkou, ktorá je mäkká a flexibilná je prispôsobený stimulácii najcitlivejšieho miesta ženského tela, bodu G a s týmito pulzáciami zažijete najsilnejšiu a najzmyselnejšiu masáž, ktorá vás bude sprevádzať na ceste za jedinečnou extázou. Zosilnená vrchná časť vytvára vzrušujúci tlak a hladký povrch elegantných kriviek v spoločnosti s kvalitným lubrikantom vám dodá zamatový, avšak pikantný nádych. Navyše po jeho povrchu lubrikačný gél nestečie a zostane na ňom, čo vám dopraje dlhotrvajúce klzké hrátky. Rukoväť z odolného ABS plastu sa perfektne drží v ruke a ovládacie tlačidlá ľahko nahmatáte trebárs aj po tme. A funkciu zámku tlačidiel oceníte nielen pri cestovaní.
Pozvite ho k spoločným aktivitám, kombinujte jeho služby s orálnym sexom alebo šantite pri sólovej akcii. Je tiež ideálny pre dráždenie bez nutnosti držania, zaprite ho napríklad o vankúš a objavte hands-free rozkoš. Ku všetkému je naklonený a nebráni sa ani mokrým radovánkam v sprche či vo vani, lebo je plne vodotesný. Pokiaľ mu dôjde energia, pohodlne mu ju doplníte priloženým magnetickým USB káblom. Nie je vhodný pre nositeľa kardiostimulátora.
Poznáte už svoj večerný program? Celkom iste padnete do perín opojená úžasným a nezabudnuteľným vyvrcholením.

Jednoduché ovládanie otvára bránu do sveta pravej zábavy. Zámok tlačidiel deaktivujete podržaním tlačidla FUN a + po dobu jednej sekundy. Podržaním tlačidla FUN a - tlačidlá zamknete. Krátkym podržaním tlačidla FUN na 1 sekundu ho zapnete a spustíte prvý rytmický pohyb. Krátkymi stlačeniami tlačidla + posúvate rytmy ďalej, tlačidlom - sa zase vraciate o úroveň späť. Vibrátor vypnete krátkym stlačením tlačidla FUN.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto pomôcky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor Fun Factory STRONIC G:

  • luxusná erotická pomôcka v úplne elegantnom dizajne
  • vyrobené zo zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • zosilnená ergonomická špička pre dokonalý tlak na citlivý bod G
  • patentovaná technológia rytmických pulzácií dopraje fenomenálnu masáž vedúcu k silným prežitkom
  • extrémne výkonný a neuveriteľne tichý motor s 10 pulzačnými režimami
  • prekrvuje stimulovanú oblasť a prináša väčšiu citlivosť
  • ideálny pre hrátky bez držania a kombináciu s orálnym sexom
  • vodotesný pre mokré šantenie v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, šedá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,9 cm, použiteľná dĺžka 14,8 cm, priemer 3,7 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Vibrátor Fun Factory STRONIC G ružový (1)

ověřený zákazník
27.01.2022
Tak tohle je vážně můj miláček! Byla a je to láska na první příraz. Pokud jste ještě pulzátor nezkusily/i a preferujete hlubší přírazy v kombinaci se stimulací G bodu, nebudete investice do tohoto fešáka rozhodně litovat. Ve srovnání s klasickými vibracemi je zážitek s pulzátorem "přirozenější" a věrohodněji imituje penetraci. Pokud jste unavené po náročném dni, tenhle šikula vše zvládne za vás, je totiž handsfree a vy se tak můžete věnovat třeba jiné části Vašeho těla. Jediný mínus výrobku je fakt, že před prvním použitím je nutné jej dlouho nabíjet (dorazí prakticky vybitý), nejlépe přes noc...a to čekání na jeho služby bylo trochu frustrující, ovšem výsledek za tu trpělivost rozhodně stál!
pulzace/přírazy pro přirozenější prožitek
velikost a perfektní tvar pro stimulaci G bodu
handsfree produkt pro lenochy:)
Před prvním použitím se nabíjí až 12 hodin
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-on baterie 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
20,90 cm
Použiteľná dĺžka:
14,80 cm
Priemer:
3,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 20,9 cm, použiteľná dĺžka 14,8 cm, priemer 3,7 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: