Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple

Vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple

Zohrievateľný silikónový vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple simuluje kopulačné pohyby a možno ho upevniť na flexi držiak.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy, chcete zažiť ten pocit, kedy sa milujete so svojím partnerom aj keď ho nemáte vedľa seba? Nový vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER v pastelovo fialovej farbe perfektne napodobní sex s milencom bez jeho prítomnosti.
Je to možné vďaka kopulačným pohybom, ktorých je vibrátor schopný. Navyše disponuje silnou prísavkou, ktorá vám ho pevne zafixuje na akomkoľvek rovnom povrchu a vy tak môžete mať voľné ruky potrebné pre láskanie vašich pŕs ... Pomôcka je k prísavke pripevnená kĺbom, preto si môžete zvoliť uhol, ktorý vám najlepšie bude vyhovovať a docieliť tak neuveriteľného zasunú. LOVE THRUST je decentne ukrytý v nenápadnom obale. Jeho ovládanie je možné buď priamo na vibrátore alebo diaľkovým ovládačom. To, že pulzátor možno zahriať až na 40 stupňov je len pomyselnou čerešničkou na torte.
Vibrátor je v balení rozložený. Z širšej časti odoberte horné viečko a nasaďte pulzujúcu časť. Nástavec je flexibilný a má na povrchu drážky. Jednotlivé funkcie sa spúšťajú dlhším stlačením daného tlačidla. Pulzácie majú 7 rôznych variantov a vibrácie majú tiež 7 rôznych módov. Oboje možno spustiť samostatne alebo obe funkcie naraz. Rozsah pohybov pri spustených pulzácií je cca 3,3 cm. Hebký silikónový povrch je hypoalergénny a ľahko sa udržiava. V balení nájdete USB kábel pre dobíjanie a vzorka lubrikantu a čističe erotických hračiek.
Gély vždy používajte len na vodnej báze. Celú našu ponuku nájdete tu. Pred a po každom použití ho ošetrite prípravkom na údržbu erotických hračiek.
Užite si jedinečný zážitok a mnoho, mnoho orgazmov s vibrátorom Fantasy For Her LOVE THRUST - HER!

Prečo si vybrať vibrátor Fantasy For Her LOVE THRUST - HER purple:

  • neskutočný pracant do vašej spálne
  • vie napodobniť kopulačné pohyby v rozsahu až 3,3 cm
  • funkčnú časť je možné zahriať až na 40 stupňov
  • možné nasadiť na prísavku, ktorá ho udrží na mieste na rovnom povrchu
  • 7 možností pulzácií a 7 programov vibrácií
  • hebký silikón
  • v balení vzorka lubrikantu a čističe erotických pomôcok
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka aj s nadstavcami 30 cm, použiteľná dĺžka 15 cm, priemer nástavca 6,4 cm, priemer vibrátora 3,5 - 4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: gély na vodnej báze
Zloženie čističa: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Cocamide DEA, Sodium Carboxymethyl Lauryl Glucoside, Sodium PCA, Propylparaben, Metylparabén, Diazolidinyl utrie, Citric Acid
Zloženie gélu: Aqua, Glycerín, Propylene Glycol, Hydroxyethylcallulose, Sodium Benzoate, Diazolidinyl carbamide, Metylparabén, Carbomer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, PEG-45M, Tetrasodium EDTA, Sodium Polymethacrylate
Parametre