ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator

Vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator

Králičí vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator z hebkého silikónu. Rameno zamerané na bod G so stimulátorom klitorisu ponúkne 7 vibračných rytmov.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete vášnivé chvíľky dráždenia vášho vnútra spoločne s perličkou lásky? Potom vás tento vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator v exkluzívnej petrolejovo zelenej farbe úplne odzbrojí. Bol vytvorený s ohľadom na potreby ženského tela, aby perfektne vystihol túžbu ženy. Jeho ultra hebký a zamatovo jemný silikón s hodvábnym PU povrchom vaše partie pohladí s neuveriteľnou nežnosťou. Pevné rameno má príjemnú úzku špičku pre ľahšie penetráciu a sploštené telo s vnútorným výrazným drážkovaním, ktoré si pohrá s vašou lasturkou v neodolateľnom pikantnom rytme pri každučkom pohybe. Ku všetkému je ergonomicky zakrivené tak, aby bez kompromisu našlo váš bod G a poskytlo vám tak výnimočnú intenzívnu masáž. V momente, keď sa do hry pripojí tiež flexibilný stimulátor klitorisu sa už výbušnému ohňostroju vo vašom lone neubránite. Tento elegán disponuje dvoma veľmi výkonnými motormi pracujúce súčasne s mimoriadne tichým chodom pre vašu nekontrolovateľnú rozkoš. 7 fantastických vibračných a pulzačných režimov pohltí vaše zmysly a otvoria bránu k intímnej extáze. Môžete ho vyskúšať aj v sprche v spojení s teplou vodou, pretože je odolný proti striekajúcej vode.Energiu mu doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Urobte si čas len pre seba a vychutnajte si erotické predstavy kombinované so žeravým brnením vedúce k búrlivým orgazmom.

Jednoduché ovládanie zvládne aj začiatočník. Krátkym stlačením vrchného tlačidla power zapnete prvý režim vibrácie. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným krátkym stlačením tlačidla power.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Javida Vibe with a Clitoral Stimulator:

  • výnimočný králičí vibrátor so stimulátorom klitorisu v exkluzívnom dizajne
  • pevné zahnuté telo pre masáž bodu G a flexibilné výstupok na klitoris
  • výrazné stimulačné drážkovanie podporí fascinujúce prežitky každým pohybom
  • kvalitné zamatovo hebký silikón s hodvábnou PU povrchovou úpravou
  • dva tiché a veľmi výkonné motory
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • jednoduché ovládanie
  • vodeodolné prevedenie pre mokré hrátky v sprche
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zelená
Materiál: silikón s PU povrchovou úpravou, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 18 cm, použiteľná dĺžka 9,5 cm, priemer 3 cm, dĺžka stimulátora 4,3 cm, priemer stimulátora 2,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre