Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor JAVIDA Warming with clit teaser purple

Vibrátor JAVIDA Warming with clit teaser purple

Silikónový vibrátor JAVIDA Warming with clit teaser purple so stimulátorom klitorisu s lopatkami a mierne zahnutým telom pre masáž G bodu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vibrátor JAVIDA Warming with clit teaser purple v tvare písmena U vás zaujme na prvý pohľad. Je dokonalým spojením prepracovaných funkcií a dizajnu. Ponúka ženám uspokojenie mušličky, G bodu a klitorisu naraz. Stimulátor je neobvykle tvarovaný - koliesko s malými mäkkými lopatkami, ktoré rotujú oboma smermi.
Vibrátor má 20 vibračných a pulzačných programov a 2 samotnatné, veľmi silné motorky. Ďalšou vychytávkou JAVIDA Warming with clit teaser je nahrievacia hriadeľ, ktoré umocní pocit zo zasunutia pomôcky. Ovládanie tlačidlami nájdete pod nápisom značky Lavida. Ovládanie tromi tlačidlami je v spodnej časti pod stimulátorom. Pre zapnutie/vypnutie jednotlivých funkcií pridržte požadované tlačidlo po dobu približne 2 sekúnd, pre zmenu režimu stačí krátke stlačenie. Horné tlačidlo slúži pre ohrev hriadele, prostredný ovláda dráždidlo klitorisu a posledný riadi vibrátor samotný. Vibrátor je vyrobený zo zamatovo jemného silikónu, ktorý je hypoalergénny a bezpečný pre telo. Kovové zdobenie je z ABS plastu. Dobíjanie je pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia a to počas približne 90 minút, potom je vám hračka plne k dispozícii po dobu asi 120 minút. V prípade lubrikácie vždy použite len gél na vodnej báze a po každom použití vibrátor umyte teplou mydlovou vodou alebo si kúpte špeciálny prípravok na údržbu erotických hračiek.
Vibrátor JAVIDA Warming with clit teaser purple vám dodáme v peknej darčekovej krabičke.

Prečo si vybrať vibrátor JAVIDA Warming with clit teaser purple:

  • jednoduchý dizajn s kovovým zdobením
  • nezvyčajné pojatie stimulátora klitorisu
  • extra jemný silikónový povrch
  • svojím tvarom cielia na bod G
  • ľahká údržba i ovládanie

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 23 cm, použiteľná dĺžka 19 cm, priemer 2,1 - 3,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Zaradenie do kategórií
Vibrátory