Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager white

Vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager white

Silikónový vodeodolný vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager v bielo zlatej farebnej kombinácii so stimulátorom klitorisu.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Nádhera s lesklým kamienkom, zlatou rukoväťou a stimulátorom klitorisu, to je vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager v snehovo bielej farbe.
Dizajnovo prepracovaná novinka, ktorá nesmie chýbať vo vašom šuplíku s erotickými pomôckami! Vibrátor ponúka 7 stupňov vibrácií a 5 rýchlostí. Má dva motorčeky, jeden v tele vibrátora, druhý v stimulátore klitorisu. Ovládanie je jednoduché a to pomocou luxusného drahokamu v spodnej časti.
Je vyrobený z hebkého, pre telo bezpečného silikónu, ktorý je hypoalergénny a ľahko sa udržuje jeho hygiena. Nabiť ho môžete vďaka USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Keďže je JOPEN Callie Vibrating Dual Massager odolný proti striekajúcej vode, môžete ho použiť napríklad v sprche a zažiť tak neskutočné nekončiace orgazmy.
V prípade, že budete vibrátor lubrikovať, použite len gély na vodnej báze. Pred a po každom použití odporúčame očistu pomocou čističa erotických hračiek. Vzhľadom k tomu, že je vibrátor balený do darčekové krabičky, obdarujte ním, páni, svoju manželku alebo milenku.

Prečo si vybrať vibrátor JOPEN Callie Vibrating Dual Massager white:

  • elegantný vzhľad
  • vyrobený z jemného silikónu
  • vibrátor s dráždičom klitorisu
  • prevedenie odolné proti striekajúcej vode
  • 7 vibračných programov a 5 rýchlostí
  • vhodné ako darček
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: biela, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,1 cm, použiteľná dĺžka 11,3 cm, priemer 4,1 cm, dĺžka stimulátora 5,7 cm, priemer stimulátora 2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno (proti striekajúcej vode)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre