Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor JOPEN PAVE VIVIAN aqua

Vibrátor JOPEN PAVE VIVIAN aqua

Nádherný vodeodolný silikónový vibrátor JOPEN PAVE VIVIAN aqua svojím tvarom dráždi ženin bod G. Ozdobený drobnými kamienkami.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vibrátory sú neodmysliteľnou súčasťou zbierky erotických pomôcok každej ženy, ktorá takúto zbierku doma má. Ovšem novinke v neodolateľnej tyrkysovej farbe s trblietavými kryštály JOPEN PAVE VIVIAN aqua podľahne každá.
Vibrátor ponúka 7 silných programov vibrácií s 5 rýchlosťami a svojim ergonomickým tvarom perfektne premasíruje váš bod G. Je vyrobený z hebkého hypoalergénneho silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a ľahko udržíte jeho hygienu. V spodnej časti má VIVIANozdobné kryštály, ktoré z tejto hračky robia luxusnú záležitosť.
Kamienky zároveň slúžia ako ovládanie pre zapnutie / vypnutie (pridržte cca 3 sekundy) a zmenu programu vibrácií. Rýchlosť volíte tlačidlami + a - na boku vibrátora. Nabitie pomocou priloženého USB kábla trvá približne 2 hodiny, potom vám vibrátor poskytne rovnako dlhú zábavu podľa typu vibrácie. Lubrikovať ho určite môžete, ale len gély na vodnej báze. Pred a po každom použití mu doprajte hygienu pomocou čističa erotických hračiek.
Krásne balenie od značky JOPEN zaručuje, že JOPEN PAVE VIVIAN aqua bude dokonalým darčekom alebo prekvapením, ktoré privíta každá dáma.

Prečo si vybrať vibrátor JOPEN PAVE VIVIAN aqua:

  • neobvykle jemný, decentný dizajn doplnený lesklými drahokamami
  • zamatovo hebké silikónové telo
  • tvarom cielia na bod G
  • 7 programov vibrácií a 5 rýchlostí
  • kompletné vodeodolné prevedenie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: tyrkysová
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 18,2 cm, použiteľná dĺžka 13,5 cm, priemer 3,75 cm,
Vibrácie: áno
Vodeodolnosť: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: odporúčame lubrikanty na vodnej báze
Parametre