Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor JoyFlesh Cone čierny

Vibrátor JoyFlesh Cone čierny

Elegantný sexy vibrátor JoyFlesh Cone z ultra hebkého silikónu s úzkou texturovanou špičkou a rozšíreným telom s neuveriteľnými 20 vibračnými režimami.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte fešáka, ktorého si budete môcť vziať so sebou kamkoľvek, napríklad aj do miest, kde nie je elektrina? Zoberte si batérie navyše a vychutnávajte si vzrušujúcu jazdu napríklad aj v stane. Vibrátor JoyFlesh Cone podporuje všetky aktivity, ktoré si len viete predstaviť. Je vyrobený z ultra hebkého a tak zamatového silikónu, že sa ho už nikdy nebudete chcieť vzdať. Báječne pohladí vaše partie a bude úžasným spoločníkom pri potrebe nežných dotykov. Neuveriteľne elegantný vzhľad v sexy čiernej farbe s prúžkom ružového zlata poteší aj estetickú stránku vášho ja. Flexibilné rameno s mierne rozšíreným telom hneď za veľmi úzkou špičkou vás ohromí. Na špičke tiež nájdete príjemnú povrchovú textúru. Extra tichý motor vám ponúkne fenomenálnych 20 vibračných a pulzačných režimov, ktoré si iste užijete plnými dúškami a uspokojíte svoje túžby zakončené neodolateľnými orgazmami. Môžete si ho so sebou vziať aj do sprchy a oddať sa mokrým hrátkam, pretože je odolný proti striekajúcej vode. O nabíjanie sa starať nemusíte. Poháňaný je jednou tužkovou batériou AA, ktorá je súčasťou balenia a kedykoľvek ju rýchlo vymeníte.
Majte svojho obľúbeného krásavca stále pri sebe a v okamihu, keď príde chuť bude vždy pripravený na divokú a nespútanú jazdu.

Jednoduché ovládanie vás neprekvapí. Odskrutkujte uzáver a odstráňte poistku batérie. Po zaskrutkovaní podržte tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoju prvú vibráciu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom vlnky meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd. Pokiaľ dosiahnete všetkých vibračných rytmov, vibrátor sa vypne sám.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor JoyFlesh Cone:

  • elegantný vibrátor pre dokonalé intímne momenty
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • rozšírené telo a úzka špička uľahčujúca penetráciu so stimulačnou textúrou
  • neuveriteľne tichý motor s fantastickými 20 vibračnými a pulzačnými rytmami
  • ideálny pre cestovanie
  • vodeodolný pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • rýchlo vymeniteľná tužková batéria
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 17,3 cm, použiteľná dĺžka 12 cm, priemer 3,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 1 x AA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
 
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
12,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: