ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový

Vibrátor JoyFlesh Perfect Love G-spot fialový

Vibrátor s flexibilným stimulátorom klitorisu JoyFlesh Perfect Love. Hodvábny silikón a odolný ABS plast ukrýva 10 vibračných režimov. Pohon na dve AAA batérie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste v oblasti erotických pomôcok úplný nováčik a hľadáte jednoduchú erotickú pomôcku, ktorá vás do tejto slasti uvedie? Tento vášnivý vibrátor JoyFlesh Perfect Love v krásnom fialovo bielom dizajnu vás odprevadí do víru výbušnej extáze. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Rameno je ergonomicky zakrivené pre ľahšie nájdenie bodu G, ktorý je známy ako najintenzívnejšie a najvzrušujúcejšie miesto na ženskom tele. Okrem toho kombinácia vnútorného dráždenia a brnivý dotyk na vašom klitorisu vám podlomí kolená. Stimulátor klitorisu je mäkký a flexibilný, takže sa vašim krivkám dokonale prispôsobí. Dva motory pracujúce súčasne vám doprajú 10 výnimočných vibračných a pulzačných režimov. Rukoväť z odolného ABS plastu sa dobre drží v ruke a ponúkne rýchlo dostupné ovládacie tlačidlá. Môžete si jeho služby vychutnať tiež v sprche, pretože je odolný proti striekajúcej vode. Ku všetkému je poháňaný dvoma AAA batériami, ktoré rýchlo a pohodlne vymeníte, čím získate napríklad aj celú noc plnú sexi rozkoše.
Hrajte si so svojou novou hračkou a objavujte svet nekonečných orgazmov.

Jednoduché ovládanie vás ničím neodradí. Odskrutkujte rukoväť, vložte batérie podľa pólov a zaskrutkujte späť. Krátkym stlačením spodného tlačidla power zapnete prvý režim vibrácií. Následnými krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vlnky meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vibrátor vypnete opätovným krátkym stlačením tlačidla power.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor JoyFlesh Perfect Love:

  • skvelý vibrátor pre dráždenie bodu G a klitorisu súčasne
  • mäkký flexibilný stimulátor a ohybné rameno
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • dva výkonné motory pracujúce súčasne ponúknu 10 vibračných a pulzačných režimov
  • perfektná voľba pre začiatočníkov
  • odolný proti striekajúcej vode pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • pohon na rýchlo vymeniteľné batérie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová, biela, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,4 cm, použiteľná dĺžka 8,7 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 4,2 cm, priemer stimulátora 2,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre