ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor LELO ELISE 2 pink

Vibrátor LELO ELISE 2 pink

Vodotesný vibrátor LELO ELISE 2 v pastelovej ružovej farbe s dvoma motormi a 8 režimami vibrácií a pulzácií pre dokonalé uspokojenie. Vodotesný pre mokré hry.
Farba:
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Kúpte si spoločníka pre tie najintenzívnejšie a najbúrlivejšie orgazmy, aké kedy zažijete. Tento ružový elegantný vibrátor LELO ELISE 2 ozdobený strieborným odolným ABS plastom vás poteší nielen svojím vzhľadom, ale predovšetkým svojimi funkciami. Bol vyvinutý pre fantastické milostné okamihy a prepojenie všetkých zmyslov. Zamatovo hebký a jemný silikón pohladí vašu pokožku s mimoriadnou nežnosťou a jeho výrazné hrany budú pikantným doplnkom vzrušujúcej jazdy. Zahnutá špička presne cieli na dokonalé dráždenie erotogenného bodu G. Na výber máte z 8 režimov vibrácií a pulzácií. Vďaka duálnym motorom najvyššej sily umiestnených v špičke a uprostred vibrátora a tiež hlbokému zásunu sa ELISE zameriava na vaše najcitlivejšie miestečka vzrušenia. Vibrátor je vodotesný pre mnohonásobnú intenzívnejšiu zábavu v sprche či vo vani. Energiu mu doplníte za dve hodinky nabíjania cez priložený USB kábel, aby vám mohol venovať necelé dve hodiny svojich služieb. V exkluzívnej krabičke bude ELISE perfektným darčekom. Súčasťou balenia je aj saténové vrecúško a vzorka lubrikantu od značky LELO.
Doprajte si intímne chvíľku s týmto pomocníkom a nechajte sa unášať na vlnách vášne.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Po vybratí vibrátora z krabičky bude automaticky v uzamknutom stave. Bezpečnostný zámok odomknete a kedykoľvek znova zamknete podržaním tlačidiel + a - po dobu 5 sekúnd. Samotné tlačidlo "+" slúži na spustenie vibrátora a zvýšenie rýchlosti. Naopak "-" zníži vibračnú silu a jeho pridržaním sa vibrátor vypne. Každá zmena v nastavení je oznámená blikajúcim podsvietením ovládacieho panela. Pred prvým použitím ELISE nabite.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor LELO ELISE 2 pink:

  • elegantný štýlový vibrátor luxusnej značky
  • zahnutá špička pre dokonalé dráždenie
  • veľmi tichý a výkonný motor
  • 8 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • kvalitný zamatovo jemný a hebký silikón v kombinácii s kvalitným ABS plastom
  • kompaktná veľkosť
  • vodotesný pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 22 cm, použiteľná dĺžka 13 cm, priemer 3,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-lon batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre