Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor LELO NOA fialový

Vibrátor LELO NOA fialový

Vodotesný párový vibrátor LELO NOA v tmavo fialovej farbe zo silikónu v kombinácii so zlatým zdobením z ABS plastu ponúka 6 režimov vibrácií a pulzácií.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Malý rozmermi, veľký výkonom, to je párový vibrátor od svetovo uznávanej značky LELO NOA v tmavo fialovej farbe. Tento šikula patrí medzi veľmi obľúbené párové hračky pre dospelých, avšak ak máte práve chuť na sólo hry, prečo nie? NOA má klasický tvar písmena U, len má drobnejšie tvary, čo môžu privítať ženy, ktoré so sexom len začínajú alebo im úplne nevyhovujú väčšie rozmery ostatných erotických pomôcok. Špičkový dizajn prináša potešenie a pohodlie obom partnerom. Poďme sa však pozrieť na konkrétne informácie k tejto luxusnej vychytávke. Vibrátor je vyrobený zo silikónu lekárskej kvality a zdobený decentným zlatým ABS plastom. Tichý a napriek tomu veľmi silný motor poháňa celkom 6 režimov vibrácií a pulzácií. Menšia časť, ktorú si zavádza žena, je veľmi ohybná, takže sa skvele prispôsobí akejkoľvek vagíne. Väčšie rameno prenáša uspokojivé vibrácie do klitorisu. NOA je 100% vodotesný, tak nič nebráni užiť si ho vo vani alebo v sprche. Keď odskrutkujete časť za zlatým plastovým zdobením, nájdete tam skrytý vstup pre nabíjanie. Ako je už zvykom u značky LELO, všetci členovia tejto rodiny erotických pomocníkov sú dodávaní v luxusnom darčekovom balení, ktorého súčasťou je aj nabíjateľný USB kábel, saténové vrecúško a vzorka lubrikantu. Pre páry, ktoré chcú zažiť intímnejší a intenzívnejší druh sexu, je NOA bránou k zdieľaným orgazmom. S NOA sa možnosť spoločného vyvrcholenia stáva vzrušujúcou realitou, znovu a znovu.

Ovládanie jedným tlačidlom je veľmi jednoduché. Dvoma krátkymi stlačeniami vibrátor zapnete. Každým ďalším stlačením prepnete na ďalší vibračný režim. Dlhým podržaním tlačidla vibrátor vypnete.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor LELO NOA:

  • skvelá pomôcka pre párové milovanie
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • flexibilné telo vibrátora
  • zamatový silikón je doplnený odolným ABS plastom v zlatom tóne
  • 6 funkcií vibrácií a pulzácií
  • menšia veľkosť vhodná pre začiatočníkov vo svete sexu a erotiky
  • darčeková krabička s príslušenstvom
  • vodotesné prevedenie nabáda k vodným radovánkam
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: fialová, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka vibrátora 8,4 cm, priemer vibrátora 2,8 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre