Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Masážna hlavica LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM fialová

Masážna hlavica LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM fialová

Vodotesný silikónový vibrátor LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM s ohybnou hlavicou, 10 rýchlosťami, programy pulzácií a chytrou funkciou "dotyku pokožky".
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ťažký deň v práci, mnoho úloh za vami a teraz len vidina odpočinku a relaxácie. Urobte si tieto okamihy o niečo príjemnejšie a kúpte si prvotriednu masážnu hlavicu v podaní vibrátora LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM v tmavo fialovej farbe. Pružná hlavica je priamo určená k masáži ktoréhokoľvek miestečka na vašom či partnerovom tele. Ako už z názvu vyplýva, stredná veľkosť vám padne tak akurát do ruky pre čo najpohodlnejšiu manipuláciu. Značka LELO nikdy nesklame čo sa týka dizajnu, funkcií a materiálu.
Vibrátor je z ultra jemného silikónu, ktorý vyniká svojou hebkosťou na dotyk. Fialová perla je doplnená decentným zlatým zdobením na ergonomicky tvarovanej rukoväti. Silný motor poháňa 10 rýchlostí a 8 vibračných a pulzačných režimov. Jeho tichý chod je úplne diskrétny pre použitie napríklad v kancelárii a vodotesné prevedenie priamo nabáda k vyskúšaniu v bazéne či vo vírivke. Ak sa rozhodnete tohto krásavca lubrikovať, potom len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu jeho zamatového povrchu. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.
Súčasťou luxusného darčekového balenia je vzorka lubrikantu od značky LELO, zamatový obal a USB kábel, ktorý kedykoľvek doplní "šťavu" vášmu novému miláčikovi. Pri dobíjaní bude dióda blikať, po plnom nabití bude stabilne svietiť.
Na nič nečakajte a nechajte vibrátor LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM plum robiť to, čo vie najlepšie - svojho majiteľa hýčkať a rozmaznávať ...

Ovládanie sa môže zdať zložitejšie, nemusíte sa ho však obávať. Po vybratí vibrátora z krabičky bude automaticky v uzamknutom stave. Bezpečnostný zámok odomknete a kedykoľvek znova zamknete podržaním tlačidiel + a - po dobu 5 sekúnd. Samotné tlačidlo "+" slúži na spustenie hlavice a zvýšenie rýchlosti. Naopak "-" zníži vibračnú silu a jeho pridržaním sa vibrátor vypne. Stlačením tlačidla so symbolom "()" môžete prechádzať jednotlivé pulzačné programy v prípade, že ste plusovým tlačidlom už vibrátor uviedli do chodu. Ak pridržíte stredné tlačidlo "()", hlavica zmení nastavenie rýchlosti na najnižší stupeň, budete môcť meniť pulzácie, pri kontakte s pokožkou sa sila vibrácií na krátky okamih zvýši na maximum a potom vibrátor vypne. Pre uvedenie do štandardného režimu potom stačí opäť pridržať stredné tlačidlo. Každá zmena v nastavení je oznámená blikajúcim podsvietením ovládacieho panela.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu LELO SMART WAND MASSAGER MEDIUM:

  • flexibilná hlavica v neodolateľnom unisex prevedení pre dráždenie a masáž celého tela
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • telo je pokryté hodvábnym silikónom v spojení so zlatým prvkom na rukoväti z ABS plastu
  • kvalitný odolný ABS plast v dizajne ružového zlata
  • 10 rýchlostí a 8 vibračných a pulzačných programov
  • ergonomicky tvarovaný pre pohodlné držanie
  • vodotesné prevedenie nabáda k vodným radovánkam
  • jednoduché ovládanie pomocou troch tlačidiel
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: fialová, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 22 cm, dĺžka masážnej hlavice 5 cm, priemer masážnej hlavice 4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre