Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator pink

Vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator pink

Vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator v ružovej farbe so zakrivenou hlavou pre stimuláciu bodu G ponúka 10 rôznych vibračných nastavení.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Malý spoločník do kabelky, ktorý urobí veľkú službu? Vibrátor z novej kolekcie Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator toto perfektne spĺňa. Dômyselne tvarovaná hlava vibrátora vám poláska váš bod G, ktorý vďaka svojmu zahnutému tvaru perfektne nájde. Na výber máte z 10 rôznych nastavení (3 rýchlosti a 7 vzorov), iste si medzi nimi čoskoro nájdete svojho favorita, ktorý vás dokonale uspokojí. Vibrátor sa jednoducho ovláda jedným tlačidlom umiestneným na spodnej strane. Vibrátor je vyrobený z kvalitného ABS plastu a prvotriedneho silikónového materiálu, ktorý je hypoalergénny a jednoduchý na údržbu. Vďaka priloženému magnetickému USB káblu ho dobijete. Jeho výhoda spočíva tiež v tom, že je celý vodotesný, takže ho môžete vziať do sprchy, vane alebo napríklad vírivky. Mini vibrátor je dodávaný s odznakom a úložným puzdrom, do ktorého môžete hračku bezpečne dať, než ju zase použijete.

Ovládanie je veľmi jednoduché. Do chodu ho uvediete dlhým stlačením tlačidla na spodnej strane. Krátkymi stlačeniami prepínate medzi jednotlivými vibráciami. Dlhým podržaním vibrátor vypnete.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou mydlovou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Lil'Vibe Lil'G-Spot Vibrator pink:

  • kompaktná veľkosť do každej kabelky
  • kvalitný odolný ABS plast v kombinácii s extra jemným silikónom
  • 10 rôznych vibračných nastavení
  • zahnutá hlavica pre presnú stimuláciu bodu G
  • vodotesné prevedenie vhodné do sprchy či do vane
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 12,5 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 2,7 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: odporúčame lubrikanty na vodnej báze
Parametre