Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor NS Novelties INYA Le Pointe pink

Vibrátor NS Novelties INYA Le Pointe pink

Vibrátor NS Novelties INYA Le Pointe v ružovej farbe zo zamatovo hebkého silikónu. Bodová stimulácia nielen klitorisu za sprievodu 10 vibračných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte radi skúšanie nových hračiek a chcete zažiť neuveriteľné dráždenie vašich erotogénnych zón? Nebojte sa experimentovať a pozvite do spálne tohto fešáka. Vibrátor NS Novelties INYA Le Pointe v rozkošné ružové farbe je perfektnou voľbou pre sólové aj párové hrátky. Navoďte vzrušujúcu atmosféru štýlovou predohrou a pripravte sa na nečakanú jazdu. Vibrátor je vyrobený z ultra jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý vás s nežnosťou pohladí kdekoľvek si budete priať. Na konci je jediné ovládacie tlačidlo lemované ozdobným ABS plastom. Jeho unikátne spracovanie umožňuje dokonalú stimuláciu nielen klitorisu, ale aj bradaviek a iných citlivých partií. Dobre sa drží v ruke a ukrýva silný motor, ktorý poháňa 10 vibračných a pulzačných režimov. Intenzívne a zmyselné brnenie sa najviac prejaví v tenké a úzke špičke, ktorá má tvar kvapôčky, je ľahko flexibilná a veľmi efektívne ho prenesie na vaše telo. Nezvyčajné chvenie si zamilujete a oceníte, že aj napriek svojej výkonnosti má vibrátor tichý chod. Tiež vás poteší, že si ho môžete vziať so sebou do sprchy, pretože je vodeodolný a energiu mu pohodlne doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Objavte svoj bod vášne a úplne nový pohľad na intímne dráždenie.

Jednoduché ovládanie nevyruší ani chvíľku vášho okamihu. Podržte tlačidlo power v spodnej časti po dobu 3 sekúnd. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor NS Novelties INYA Le Pointe pink:

  • elegantný a originálny vibrátor pre bodovú stimuláciu
  • ľahko flexibilná tenká špička v tvare kvapôčky
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený odolným ABS plastom
  • neuveriteľne výkonný a tichý motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 17,5 cm, priemer tela 3,5 cm, priemer špičky 1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre