Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor NS Novelties Stardust Charm white

Vibrátor NS Novelties Stardust Charm white

Fenomenálny vibrátor NS Novelties Stardust Charm s výplňou trblietavých kryštálikov z borosilikátového skla a hodvábneho silikónu. Má 10 vibračných režimov.
Farba:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Predstavte si, že vaše hry nebudú len skvelé, ale úplne dokonalé. Doprajte si fenomenálne uspokojenie a potešte tiež svoje oko. Značka NS Novelties prichádza s unikátnou kolekciou trblietavej rady Stardust. Tento fantastický vibrátor Stardust Charm v nežnej bielej farbe je zárukou perfektnej práce, kvalitného spracovania a nekonečnej elegancie. Rukoväť vibrátora je vyrobená zo zamatovo jemného a hodvábneho silikónu vytvrdeného platinou, ktorý sa skvele drží v ruke, nekĺže a je bez obsahu ftalátov, takže je bezpečný pre ľudskú pokožku. Hlavnou časťou je však valec z extrémne odolného borosilikátového skla, v jeho strede sa nachádza výplň trblietavých kamienkov. Tento atraktívny a príťažlivý iskrivý vzhľad z neho robí skutočný módny kúsok, ktorý nesmie chýbať v zbierke žiadnej ženy. Môžete sklo nechať pod tečúcou vodou nahriať či schladiť pre teplotné hry. V spodnej časti rukoväte sa nachádza výkonný motor, ktorý vám ponúkne 10 vzrušujúcich vibračných a pulzačných režimov. Tie sa zospodu prenášajú do skleneného tela a poskytujú tak príjemný brnivý zážitok. Je pochopiteľné, že sú vibrácie najsilnejšie práve v spodnej časti, preto ak vyhľadávate pred svojím vrcholom poriadny zážitok, môžete ho otočiť a vychutnať si výbušný ohňostroj vo vašom lone. Táto magická palička vám jednoducho vyčarí úsmev na tvári. Kamienky sa budú nádherne vynímať v sprche, čoho môžete využiť, pretože je vibrátor odolný proti striekajúcej vode. Energiu mu doplníte pohodlne pomocou priloženého USB kábla.
Zažite kozmickú energiu hviezdneho prachu vedúcu k výnimočnej extáze a premeňte vaše sny v realitu naplnenú neskrotnou vášňou.

Jednoduché ovládanie doplní mimoriadnosť tohto skvostu. Podržte tlačidlo power po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy a spustením prvej vibrácie. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor NS Novelties Stardust Charm white:

  • iskrivo žeravý elegán poteší všetky ženy
  • pevné telo z odolného borosilikátového skla vhodného pre teplotné hry
  • vyplnený stred trblietavými kamienkami zaručí príťažlivý vzhľad
  • rukoväť zo zamatovo jemného platinového silikónu
  • tichý a výkonný motor ponúkne 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • vodeodolné prevedenie pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: biela, transparentná, strieborná
Materiál: borosilikátové sklo, silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 16,4 cm, použiteľná dĺžka 9,7 cm, priemer 3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
16,40 cm
Použiteľná dĺžka:
9,70 cm
Priemer:
3,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 16,4 cm, použiteľná dĺžka 9,7 cm, priemer 3 cm