Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music čierny

Vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music čierny

Katalóg: ER06028
Jedinečný vibrátor do nohavičiek OhMiBod HERO z hebkého silikónu prvotriednej kvality na diaľkové ovládanie. 5 vibračných rytmov a ovládanie okolitou hudbou.
Všetky recenzie (1)
Doprava zadarmo
100.00 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Prežite nezabudnuteľnú noc plnú vášne. Chystáte sa vyraziť do clubu a chcete si užiť trochu intímnej zábavy? Potom pre vás máme jedinečného spoločníka. Fantastický vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music bude dokonalým tanečným partnerom, ktorý vaše kroky povedie s ľahkosťou až na vrchol samotnej extáze. Stačí sa započúvať do rytmu hudby a nechať sa unášať na vlnách vášne.
Vibrátor do nohavičiek je výnimočné zariadenie, ktoré sa pohodlne nosí a nebude vám prekážať. Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a tak je vhodný aj pre citlivú pokožku. Jeho vychytaný elegantný tvar zahnutého žaluďa perfektne padne na svoje miesto a zameria sa na dráždenie bodu G, ktorý mnoho žien považuje za najcitlivejšie miesto. Dlhé flexibilné pútko priľahne na klitoris a poskytne mu tú najbáječnejšiu stimuláciu vďaka skvelému prenosu vibrácií.
Neuveriteľne výkonný a tichý motor sa postará o nenápadné potešenie, aby neodhalil váš zámer. Ponúkne vám 5 hlbokých vibračných a pulzačných režimov, ktoré rozvlnia vaše boky a ucítite ich až v končekoch prstov. Vzhľadom k tomu, že je primárne určený do nohavičiek sa ovláda len diaľkovým ovládačom s dosahom až 10 metrov. Vďaka nemu získate možnosť intuitívneho ovládania vibrácií stlačením tlačidla, prednastavené rytmy či ovládania okolitou hudbou zo zabudovaného mikrofónu. Na výber máte jednu z 3 intenzít citlivosti mikrofónu pre presnejšie zachytenie zvukov. Unikátny je tiež pri adrenalínových hrátkach na verejnosti, keď dáte ovládač do ruky partnerovi a netrpezlivo očakávate spustenie vašej rozkoše.
Môžete ho vyskúšať tiež v sprche, pretože je odolný proti striekajúcej vode. V spojení s teplou vodou vám prinesie zaujímavé nové pocity. Ovládač vodeodolný nie je a pretože sa nedá vibrátor ovládať iným spôsobom, je vibrátor aj ovládač dobíjaný priloženým dvojitým USB káblom. Odporúčame ich vždy uschovať pospolu a ovládač nestratiť.
Pretancujte s týmto fešákom celú noc a oddajte sa rytmickým orgazmom.

Jednoduché ovládanie si užijete. Podržaním tlačidla na základni po dobu 3 sekúnd vibrátor zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Privíta vás rozblikaním LED diódy a dlhou vibráciou. Vypnete ho opäť podržaním tlačidla po dobu 3 sekúnd, čo dá vedieť tromi krátkymi vibráciami. V pohotovostnom stave podržte tlačidlo power na ovládači po dobu 3 sekúnd a ovládač sa zapne. Stlačením alebo podržaním tlačidla so symbolom šípky ovládate vibrácie intuitívne. Krátkymi stlačeniami tlačidla so symbolom vĺn meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Krátkym stlačením tlačidla so symbolom reproduktora aktivujete mikrofón. Opakovanými stlačeniami meníte citlivosť mikrofónu, ktorá je odstupňovaná intenzitou LED diódy ovládača. Pre prerušenie vibrácií či funkcie mikrofónu krátko stlačte tlačidlo so symbolom šípky. Podržaním tlačidla power na 3 sekundy vypnete ovládač a vrátite vibrátor do pohotovostného stavu. Vypnúť ho musíte jeho vlastným tlačidlom.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu týchto hračiek. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music:

  • fenomenálna a elegantná erotická pomôcka pre dokonalý hudobný večer
  • vyrobený zo zamatovo jemného silikónu prvotriednej kvality
  • perfektný ergonomický tvar presne padne a podráždi bod G
  • mäkké flexibilné pútko pre stimuláciu klitorisu
  • ovládateľný pomocou diaľkového ovládača s dosahom až 10 metrov
  • extrémne tichý a výkonný motor s 5 vibračnými a pulzačnými režimami
  • ovládanie okolitou hudbou vďaka zabudovanému mikrofónu
  • odolnosť proti striekajúcej vode ponúkne mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • vibrátor aj ovládač sú dobíjacie pomocou priloženého dvojitého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 10,7 cm, použiteľná dĺžka 6,8 cm, dĺžka pútka 8,5 cm, priemer 3,2 cm, priemer pútka 0,8 cm, šírka tela 2,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Vibrátor OhMiBod HERO Club Vibe Music čierny (1)

overený z.
21.03.2023
Vibruje to a je to reativne tiché, to je tak všetko. Kratučká výdrž batérie bola zásadným sklamaním, pri intenzívnejších vibráciach len cca 1/2 hodiny. Pri vibrovaní podľa hudby to sice tak nejak chaoticky vibruje, ale ani vzdialene a omylom absolutne nie nejakým rytmom alebo vobec nejak podla hudby a toto bolo najvacsie sklamanie. Proste to tak nejak vibruje a ze je to akoze podla hudby to zistite jedine vtedy ked nastane pauza alebo ticho a prestane to vtedy vibrovat. Mala som veĺké ocakávania a veĺmi som sa na túto hračku tešila, ale o to väčšie bolo sklamanie.
Odpoveď e-shopu: Dobrý den,

mrzí nás, že produkt nesplnil vaše očekávání - jako výhodu vnímáme opravdu tichá chod a zacílení vibrací, což je u hračky, kterou si vezmete na veřejnost, zásadní. Jelikož vibrátor funguje co se týče hudby tak, že pomocí mikrofonu reaguje na hudbu, je jasné, že je tam zpoždění a také záleží na citlivosti mikrofonu, výšce basů apod. Je to navíc jeden z prvních produktů s touto technologií. Pokud hledáte něco, co bude reagovat přímo, bylo by ideální zakoupit si hračku už s aplikací, kterou se napojíte na vaši oblíbenou hudbu na Spotify a tam už je ta reakce přístroje trochu jiná a rozhodně rychlejší. Tady doporučíme značku Satisfyer, která má aplikaci opravdu dotaženou a funguje, jak slibuje.
Pokud byste chtěla jakkoliv poradit, jsme tady pro vás na chatu, emailu či telefonu.
S pozdravem

tým Flagranti
Docela kvalitné vyhotovenie
Tiché vibrácie
Vysoká cena
Nespĺňa to, čo má ponúknuť.
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
60%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
10,70 cm
Použiteľná dĺžka:
6,80 cm
Priemer:
3,20 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 10,7 cm, použiteľná dĺžka 6,8 cm, dĺžka pútka 8,5 cm, priemer 3,2 cm, priemer pútka 0,8 cm, šírka tela 2,2 cm 
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: