Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Masážna hlavica Palmpower Extreme vibračná pink

Masážna hlavica Palmpower Extreme vibračná pink

Ultra silný masážny vibrátor Palmpower Extreme v ružovej farbe. Telo z odolného ABS plastu a flexibilná hlavica z hebkého silikónu ponúka 7 vibračných režimov.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Hľadáte maséra, ktorý vás nikdy neodmietne a poskytne vám mimoriadne silné, intenzívne a dokonale uvoľňujúce prežitky? Rozšírte svoju zbierku erotických pomôcok o tento vibrátor Palmpower Extreme a nebudete ľutovať. Ultra silný masážny vibrátor v čierno ružovom dizajne vás bude ohromovať každučký okamih. Jeho pevné telo z odolného ABS plastu sa perfektne drží v ruke a na zadnej strane má príjemnú silikónovú plochu, ktorá má na svojom povrchu protišmykovú štruktúru bodkovaného vzoru. Vďaka tomu vám nevypadne z ruky a bude sa vám s ním pohodlne manipulovať. Ergonomicky zahnutá flexibilná masážna hlavica sa dostane do všetkých kútov vášho tela, aby každému centimetru priniesol výnimočné potešenie. Stimulácia klitorisu s týmto vibrátorom sa stane závislosťou. Akýkoľvek sval či erotogénne miesto tak bude vďaka výkonnému motoru ako v bavlnke. Ten vám ponúkne 7 úžasných vibračných a pulzačných rytmov. Dokonca podržaním tlačidla pre zmenu vibrácií sa prepne do režimu, v ktorom si budete môcť vybrať intenzitu presne podľa svojich preferencií. Tohto pomocníka iste budete chcieť mať stále pri sebe aj na cestách, pretože bez odvrávania vždy uvoľní vaše telo i myseľ. Funkcia zámku tlačidiel zabráni nechcenému spusteniu v batožine, takže si ho môžete vziať naozaj kdekoľvek. A to aj do sprchy, pretože je vodeodolný a relaxácia s teplou vodou je tá najzmyselnejšia kombinácia, akú môže vaše telo potrebovať. A ak mu dôjde energia, dobijete ho pomocou priloženého USB kábla.
Doprajte sebe alebo partnerovi luxusnú masáž a preneste ju plynule do roztomilej predohry. Očakávaná divoká odmena vás určite neminie.

Jednoduché ovládanie vás rozhodne stresovať nebude. Uistite sa, že nie je vibrátor v zamknutom móde. Aktiváciu aj deaktiváciu cestovného zámku prevediete podržaním oboch tlačidiel súčasne po dobu 4 sekúnd, čo vám dá vedieť dvoma rýchlymi vibráciami. Stlačte krátko vrchné tlačidlo power pre zapnutie či vypnutie vibrátora. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla meníte jednotlivé režimy vibrácií a pulzácií. Každá akcia je podporená dvoma zablikaním LED diódy. Podržaním spodného tlačidla spustíte režim intenzity. Držte tlačidlo až do požadovanej rýchlosti. Pri pustení zostane v danej intenzite. Pre zvýšenie intenzity ho opäť držte. Tento režim je podporený rýchlym blikaním LED diódy.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu Palmpower Extreme vibračnú pink:

  • extra silný masážny vibrátor pre dokonalú relaxáciu
  • flexibilná ohybná masážna hlavica a ergonomicky zahnuté telo
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • neuveriteľne výkonný motor
  • 7 rôznych vibračných a pulzačných rytmov
  • režim nastavenia individuálnej intenzity
  • vodeodolné prevedenie pre mokré hry v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, ružová, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 26,2 cm, dĺžka hlavice 7 cm, priemer hlavice 5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre