Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot blue

Vibrátor Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot blue

Vodeodolný análny vibrátor Pipedream 3some Wall Banger P-Spot blue s magnetickým diaľkovým ovládačom a stojanom so silnou prísavkou z hebkého silikónu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Objavte čaro análnej stimulácie a spoznajte úplne nové pocity rozkoše. Ak hľadáte dokonalé a multifunkčné využitie vašej hračky, ktorá vám prinesie do života veľa vzrušujúcich a intenzívnych prežitkov, rozhodne vyskúšajte tento análny vibrátor Pipedream 3some Wall Banger P-Spot v sexi námorníckej modrej farbe, ktorý myslí na tie najmenšie detaily. Je vyrobený z kvalitného hodvábne jemného a hebkého silikónu, ktorý vás bude hladiť a láskať ako obláčik z rajskej hmly. Jeho moderný tvar aj krivky pôsobia skutočne pôvabne. Mierne zahnutá a úzka flexibilná špička perfektne nájde bod P, čiže prostatu, ktorej dráždenie sa často pripodobňuje bodu G u žien. Na jej povrchu taktiež disponuje decentnými stimulačnými drážkami, ktoré potešia váš análik každým pohybom a pri základni sa vibrátor pýši rozšírenou guličkou. Čaká na vás jedinečný erotický zážitok. Tento malý šikula má tichý chod, ktorý zaisťuje výkonný motor, ktorý rozoznie vzrušujúcu túžbu vo vašom vnútri. Jeho fenomenálnych 10 vibračných a pulzačných režimov vás vynesú do orgazmického neba. Možno ich ovládať pomocou tlačidla na oválnej základni, prípadne využiť diaľkové ovládanie z odolného ABS plastu s dosahom až 15 metrov, ktorý už nikdy nestratíte, pretože obsahuje zabudovaný magnet, ktorým ho bezpečne uschováte práve v spodnej časti tejto hračky. Tak zostane zariadenie aj ovládač vždy pri sebe. Ďalšou výhodou tohto skvelého miláčika je silikónový stojanček so silnou prísavkou, s ktorým sa stane vodeodolný a môžete si ho teda vziať do sprchy, kde ho umiestnite na kachličky a užiť si tak vášnivú intímnu mokrú chvíľku bez nutnosti použiť ruky. Prísavku pochopiteľne môžete použiť na akomkoľvek hladkom a tvrdom povrchu. Nabijete ho pohodlne pomocou priloženého USB kábla a ovládač poháňa jedna CR1620 batéria, ktorá je súčasťou balenia. V ovládači je poistka, ktorú musíte vytiahnuť. Závit k batérii je opačný, preto sa nesnažte otvoriť ovládač silou, ale zmeňte smer otočenia.
Nebojte sa experimentovať a ponorte sa do sveta análnych hier, ktoré si vychutnáte podľa vašej fantázie naplno až do konca.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte tlačidlo na spodnej časti po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoju prvú vibráciu a rozsvieti sa jeho LED dióda. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy.
Na použitie s diaľkovým ovládaním zapnite vibrátor do prvého režimu vibrácie a krátkymi stlačeniami tlačidla na ovládači meníte jednotlivé režimy. Ovládač nie je nutné nijako zapínať. Pokiaľ chcete vibrácie pozastaviť, podržte tlačidlo ovládača po dobu 3 sekúnd. Opäť ich spustíte pridržaním tlačidla na 3 sekundy. Vibrátor je potom nutné vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream 3some Wall Banger P-Spot blue:

  • moderná análna pomôcka na diaľkové ovládanie luxusného vzhľadu
  • ponúka bezkonkurenčné dráždenie mužského bodu P
  • zamatovo jemný a hodvábny silikón prvotriednej kvality
  • flexibilné telo so zahnutou špičkou a stimulačnými drážkami
  • tichý a výkonný motor s 10 vibračnými a pulzačným režimy
  • magnetický diaľkový ovládač s dosahom až 15 metrov
  • stojanček so silnou prísavkou
  • odolný proti vode pre mokré hry s nasadeným stojanom
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 14,2 cm, použiteľná dĺžka 11,7 cm, priemer 2,9 cm, priemer guličky 3,8 cm, výška stojana 5,5 cm, priemer prísavky 7,5 cm, výška ovládača 5 , 8 cm, šírka ovládača 2,8 cm, hĺbka ovládača 1,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR1620 batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre