Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink

Vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink

Nevšedný vodeodolný vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink. Vibračný jazyk s dvoma menšími rotujúcimi jazýčky zameranými na klitoris aj anál.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Jedna hračka, ktorá obšťastní celú vašu intímnu oblasť? Taký je tento netypický ale veľmi zaujímavý vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY v sexi ružovej farbe. Bol vyvinutý pre maximálne potešenie, naplnenie toho najočakávanejšieho vzrušenia a ponúka hneď trojitú radosť z vašej erotické zábavy. Ergonomická rukoväť z odolného ABS plastu sa dobre drží v ruke a skvele sa s ním manipuluje. Zvyšná časť je vyrobená z mäkkého, jemného a zamatovo hebkého silikónu, ktorý bude nádherne hladkať a láskať všade, kde si len budete priať. Dlhý štíhly jazyk so zahnutou špičkou presne zacieli na váš bod G, bude ho príjemne vzrušovať svojimi 10 režimy vibrácií a pulzovaniami. Tie zaistí naozaj silný a tichý motor. Aby bola kombinácia dokonalá, krúživými pohybmi vás budú ďalšie dva malé jazýčky dráždiť na klitorise aj análku. Aj s touto rotáciou máte na výber z 10 možností. Neuveriteľne silné kombo pre divoké a výbušné orgazmy si budete chcieť užívať každučkú chvíľku. Tento vibrátor vám svoje služby ponúkne aj v sprche, pretože je vodeodolný a ľahko ho dobijete pomocou priloženého USB kábla, takže sa už nemusíte starať o hľadaní a nakupovaní batérií. Nabíjanie trvá hodinku a pol a dopraje vám dlhú hodinu vzrušujúcich momentov.
Tri jazýčky, ktoré sa o vás s nebeskou nežnosťou postarajú už čakajú na prvé spustenie. Nenechajte ich dlho čakať...

Jednoduché ovládanie vám nenaruší intenzívne zážitky. Podržte vrchné tlačidlo so symbolom vibrácie po dobu 2 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie. Rotácie spustíte a vypnete rovnakým spôsobom stlačením dolného tlačidla so symbolom rotácie tiež po dobu 2 sekúnd. Obe funkcie môžete ovládať nezávisle na sebe.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream 3Some HOLEY TRINITY pink:

  • jedinečný a unikátny vibrátor pre trojité potešenie vašich erotogénnych zón
  • tichý a silný motor
  • ergonomická rukoväť z odolného ABS plastu
  • kvalitný zamatovo hebký a mäkký silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • 10 rotačných režimov menších jazýčkov
  • vodeodolný proti striekajúcej vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19,3 cm, použiteľná dĺžka jazyka 8 cm, priemer 3 cm, dĺžka análneho stimulátora 3 cm, priemer 1,3 cm, dĺžka klitorálneho stimulátora 1,3 cm, priemer 1,1 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre