Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibrátor Pipedream THREESOME WALL BANGER G purple

Vibrátor Pipedream THREESOME WALL BANGER G purple

Vodeodolný vibrátor Pipedream THREESOME WALL BANGER G purple s magnetickým ovládačom na diaľkové ovládanie a stojanom so silnou prísavkou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dokonalé a multifunkčné využitie, ktoré vám prinesie do života veľa vzrušujúcich a intenzívnych zážitkov? Tento vibrátor Pipedream THREESOME WALL BANGER G purple vo fialovej farbe myslí na tie najmenšie detaily, pri používaní erotických pomôcok. Flexibilný a mierne zahnutý vibrátor pre úžasnú stimuláciu bodu G je vyrobený z hodvábne hebkého a jemného hladkého silikónu, ktorý vás bude hladkať a láskať ako obláčik z rajskej hmly. Jeho textúra na špičke futuristicky napodobňuje žaluď penisu. Vibrátor má tichý chod, ktorý zaisťuje výkonný motor a ovláda 10 vibračných a pulzačných režimov. Pokiaľ ho budete chcieť používať samostatne, oceníte silikónové pútko na jeho spodnej časti z odolného ABS plastu. To nedovolí, aby vibrátor v nechcenom okamihu vykĺzol a prekazil vám tak výbušne silné vyvrcholenie. Diaľkové ovládanie z ABS plastu s dosahom až 15 metrovnikdy nestratíte, pretože obsahuje zabudovaný magnet, ktorým ho bezpečne uschováte práve v spodnej časti vibrátora. Tak zostane vibrátor aj ovládač vždy pri sebe. Ďalšou výhodou tohto skvelého vibrátora je silikónový kalíšok so silnou prísavkou, s ktorým sa stane vibrátor vodeodolný a môžete si ho teda vziať do sprchy, kde ho umiestnite na kachličky a môžete si tak užiť vášnivú intímnu mokrú chvíľku bez nutnosti použiť ruky. Prísavku taktiež môžete použiť na akomkoľvek hladkom a tvrdom povrchu. Nabijete ho pohodlne pomocou priloženého USB kábla a ovládač poháňa 1 x CR1620 batéria, ktorá je súčasťou balenia. V ovládači je poistka, ktorú musíte vytiahnuť. Závit k batérii je opačný, preto sa nesnažte otvoriť ovládač silou, ale zmeňte smer otočenia.
Užívajte si sólo hrátky, párové hry, ak ovládač zveríte partnerovi, alebo mokré radovánky v sprche bez nutnosti používať ruky. Voľba je len na vašej chuti.

Jednoduché ovládanie vás nebude nijako vyrušovať. Podržte tlačidlo na spodnej časti vibrátora po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor spustí svoju prvú vibráciu a rozsvieti sa jeho LED indikátor. Následnými krátkymi stlačeniami meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla na 3 sekundy. Na použitie s diaľkovým ovládaním zapnite vibrátor do prvej vibrácie a krátkymi stlačeniami na tlačidle ovládača meníte režimy. Ovládač nie je nutné nijako zapínať. Pokiaľ chcete vibrácie zastaviť, podržte tlačidlo ovládača po dobu 3 sekúnd. Opäť je spustíte pridržaním tlačidla na 3 sekundy. Vibrátor je potom nutné vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream THREESOME WALL BANGER G purple:

  • moderný vibrátor na diaľkové ovládanie luxusného vzhľadu
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • flexibilné ohybné telo
  • silikónové pútko na prst bráni nechcenému vykĺznutiu
  • kvalitný zamatovo hebký silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • magnetický diaľkový ovládač s dosahom až 15 metrov
  • odolný proti vode pre mokré hrátky s nasadeným návlekom
  • návlek má silnú a praktickú prísavku
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba:fialová, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, priemer 4 cm, výška návleku 7,5 cm, priemer prísavky 7 cm, výška ovládača 2 cm, priemer ovládača 5,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR1620 batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm