ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple

Vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple

Silikónový vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple s masážnou hlavicou s 12 vibráciami a jedinečnou pusinkou pre sanie bradaviek či klitorisu.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ležíte v posteli, vedľa seba váš obľúbený vibrátor a ešte by ste rada ochutnala dráždenie za pomocou svojej obľúbenej pumpičky. Striedanie dvoch pomôcok zamestnáva vaše ruky a vy sa tak nemôžete uvoľniť a užiť si svoje chvíľky vášne naplno. Čo však robiť, keď milujete oba varianty? Máme pre vás riešenie. Vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple. Tento skvelý prístroj ovláda obe vaše obľúbené techniky a má nepreberné množstvo kombinácií pre sólové i párové hry. Je vyrobený zo zamatovo jemného silikónu tak hodvábnym, že si ho obľúbite už len v ruke. Báječne pohladí vaše partie a prinesie vám nevídanú rozkoš. Na jednej strane má flexibilnú masážnu hlavicu v tvare hladkej guličky, ktorá disponuje 12 vibračnými a pulzačnými režimami a dopraje vášmu klitorisu aj mušličke fantáziu vedúcu k extáze. Na druhej strane nájdete pusinku so sacou schopnosťou, ktorá podráždi a vzruší váš klitoris alebo bradavky. 12 rytmov sania prekrvia vaše erotogénne partie a zvýši ich citlivosť. Intenzívnu stimuláciu klitorisu a bradaviek si teraz môžete vychutnať naraz vďaka dlhej hadičke. Ďalšie dva nástavce v balení s rôznym zakrivením a tvarom náustkov pohodlne a rýchlo vymeníte. Pusinky sú mäkké a dokonale sa prispôsobia vášmu telu. Žiadne zložité ovládanie. Samotné dve tlačidlá, ktoré ovládajú obe funkcie nezávisle na sebe, takže môžete zabudnúť na celý svet a oddať sa len svojim prežitkom. Navyše sa vďaka ergonómii a mriežkovanej štruktúre perfektne drží v ruke. Nehľadajte svoj obľúbený program. Funkcia pamäte potom naviaže presne tam, kde ste naposledy prestali. Je vodeodolný, takže ho vyskúšajte tiež v sprche, pretože v spojení s teplou vodou bývajú pocity ešte zmyselnejšie. Energiu mu doplníte pomocou priloženého USB kábla.
Divoké a nespútané orgazmy už klopú na dvere a čakajú len na vás. Pustite ich ďalej a vniknite do víru búrlivého vyvrcholenia.

Jednoduché ovládanie vás nevyruší. Podržte tlačidlo so symbolom vlniek po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie vibrácií. Krátkym stlačením potom meníte jednotlivé režimy. Podržte tlačidlo so symbolom terča po dobu 3 sekúnd pre zapnutie aj vypnutie sania. Krátkym stlačením potom meníte jednotlivé rytmy. Obe funkcie môžete ovládať nezávisle na sebe.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Pipedream FFH Ultimate Climax-Her Purple:

  • exkluzívny vibrátor s neuveriteľnými možnosťami využitia
  • dokonalé sólové i párové hry potešia oboch
  • masážna guľatá hlavica je mimoriadne flexibilná
  • funkcia sania pre intenzívnu stimuláciu klitorisu alebo bradaviek aj súčasne
  • výnimočne hladký zamatový silikón bezpečný pre ľudskú pokožku
  • 12 rôznych vibračných a pulzačných režimov a 12 rytmov sania
  • celkom 3 nástavce mäkkých pusiniek pre rôzne kombinácie
  • vodeodolné prevedenie ponúka radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka bez nástavcov 14 cm, priemer masážnej hlavice 3,5 cm, dĺžka dlhého nástavca 49 cm, dĺžka kratších nástavcov 7 cm a 4,5 cm, vnútorné priemery pusiniek 1,5 cm, 1,7 cm a 1,9 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre