Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode pink

Vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode pink

Silikónový vibrátor so stimulátorom klitorisu PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode s možnosťou ovládania hlasom. Má 30 vibračných a pulzačných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dlho ste si priala intímne potešenie, ktoré sa bude odvíjať podľa toho ako stonáte? Máme pre vás úplnú bombu. Vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode v ružovej farbe vám splní presne čo chcete a potrebujete. A bude vás doslova počúvať na slovo. Disponuje funkciou ovládania hlasom, čo znamená, že čím viac stonáte, tým viac vibruje. Vaše sny sa naplnia. Je vyrobený zo zamatovo jemného a hladkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a bude vás láskať a hladkať všade, kde mu to dovolíte. Má dva tiché a výkonné motory, ktoré ovládajú až 30 režimov vibrácií a pulzovania. Jeho rozšírená a ľahko zahnutá špička podráždi váš G bod a flexibilný stimulátor klitorisu so špeciálnou hubicou je zakrivený pre presné zacielenie na to správne miesto. Rukoväť z odolného ABS plastu sa pohodlne drží a ovláda. Je poháňaný 2 x AAA batériami, ktoré kedykoľvek rýchlo vymeníte, takže je neustále pripravený vás kedykoľvek potešiť. Naviac je vodeodolný, takže ho môžete využiť aj v sprche a bude sa vám dobre čistiť.
Nebráňte sa hlasným prejavom. Tento vibrátor ich vyžaduje pre vaše maximálne intenzívne orgazmy.

Jednoduché ovládanie si rýchlo zamilujete. Krátkym stlačením tlačidla power vibrátor zapnete a ten sa ihneď zapne do režimu hlasového ovládania. LED indikátor sa rozbliká. Pravým tlačidlom so symbolom vibrácie zapnete jednu z jeho vibrácie a pulzovania a krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé režimy. LED dióda bude svietiť. Ak sa chcete vrátiť k hlasovému ovládaniu, stlačte krátko ľavé tlačidlo so symbolom zvuku. Opätovným krátkym stlačením tlačidla power vibrátor vypnete.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor PRETTY LOVE FELIX VOICE vibrating mode pink:

  • špičková technológia ukrytá vo výnimočnom vibrujúcom miláčikovi
  • 2 neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • až 30 vibračných a pulzačných režimov
  • ovládanie hlasom či stonaním
  • kvalitný zamatovo hebký silikón a odolný ABS plast
  • ergonomický pre pohodlné držanie
  • podsvietené tlačidlá
  • odolný proti vode pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 20,5 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,5 cm, dĺžka stimulátora 5 cm, priemer stimulátora 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: 2 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre