Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Vibrátor prirážací ZALO KING vínový

Vibrátor prirážací ZALO KING vínový

Fantastický vínový vibrátor ZALO KING z hodvábneho mäkkého silikónu ozdobený kryštálom Swarovski®. Má 4 vibračné a pulzačné režimy a 6 rýchlostí prirážania.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zažite tú najdivokejšiu jazdu svojho života a pozvite do spálne naozajstného odborníka. S vibrátorom ZALO KING v romantickej vínovo červenej farbe bude vaša cesta k orgazmu skutočne kráľovská. Tento fešák väčších rozmerov je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej potravinárskej kvality, ktorý je mimoriadne mäkký a príjemný pre ľudskú pokožku. Pohladí vaše partie s takou nežnosťou, že sa ho už nikdy nebudete chcieť vzdať. Robustné telo s jemnými hranami sa dobre drží v ruke a jeho koniec je ozdobený pozlateným odolným ABS plastom. Na ňom sa nachádza skutočný kryštál z dielne Swarovski®, čo mu dodá ešte elegantnejší vzhľad. Rameno má výrazné stimulačné drážkovanie, ktoré vás poteší každým pohybom a je mierne zahnuté pre tú najdokonalejšiu stimuláciu bodu G, čo mnoho žien považuje za najcitlivejšiu erotogénnu zónu.
KING vás iste poteší svojimi vlastnosťami. Využíva vlastnú inovatívnu technológiu PowerThrust, ktorá mu dodáva neuveriteľnú silu. Výkonný motor vám ponúkne 4 vibračné a pulzačné režimy a fenomenálne prírazy v 6 rôznych intenzitách, ktoré vás vynesú až na vrchol samotnej extáze. Špička vibrátora sa predĺži až o 1,5 cm. Vášnivé chvenie tejto mašiny rozhodne ucítite po celom tele. Tiež vám urobí radosť, že disponuje modernou technológiou Bluetooth, ktorá ho prepojí s mobilnou aplikáciou ZALO REMOTE a tú si úplne zadarmo stiahnete do svojho telefónu. Ponúkne vám ďalšie vibračné rytmy, vytváranie vlastných kriviek, ovládanie hudbou či intuitívnym dotykom na displeji telefónu.
Vychutnajte si jeho služby tiež v sprche, lebo je odolný proti striekajúcej vode. Nabíja sa pomocou priloženého USB kábla, ktorý nájdete v luxusnej darčekovej krabici.
Doprajte si kráľovský servis a pozvite ho vládnuť do vašej spálne. Budete s ním v siedmom nebi.

Jednoduché ovládanie zvládnete aj bez služobníctva. Krátkym stlačením vrchného tlačidla power ho zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Vibrátor vás privíta rozblikaním LED diódy. Ďalšími krátkymi stlačeniami tohto tlačidla zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné režimy. Krátkymi stlačeniami prostredného tlačidla zapnete a pridávate rýchlosť prírazov. Krátkymi stlačeniami spodného tlačidla sa vraciate o úroveň späť až do prerušenia prírazov. Vibrátor vypnete dlhým podržaním vrchného tlačidla power na 3 sekundy.
Na použitie s mobilnou aplikáciou ZALO REMOTE si ju stiahnite do telefónu. Zapnite vibrátor do pohotovostného stavu a spustite aplikáciu. Vpravo hore stlačte symbol Bluetooth a vyhľadajte hračku. Spárovanie sa potvrdí tromi rýchlymi vibráciami. Stlačte ENTER a užívajte si rozmanitosť.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať vibrátor ZALO KING:

  • luxusná erotická pomôcka v úplne elegantnom dizajne
  • vyrobené zo zamatového potravinárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • dekorácie v podobe zlatého zdobenia so vsadeným kryštálom Swarovski®
  • ergonomická rukoväť a zahnutá špička pre bezkonkurenčnú masáž bodu G
  • neuveriteľne výkonný motor využívajúci technológiu PowerThrust
  • 4 vibračné a pulzačné režimy a 6 intenzít sily prirážania špičky až o 1,5 cm
  • ovládanie vibrátora aj pomocou mobilnej aplikácie
  • vodeodolný pre mokré hrátky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast, kryštál Swarovski®
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 30,5 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, priemer 4 cm, priemer tela 6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
30,50 cm
Použiteľná dĺžka:
17,00 cm
Priemer:
4,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vibrátora 30,5 cm, použiteľná dĺžka 17 cm, priemer 4 cm, priemer tela 6 cm